Prietenul lui, Depozit-Online

Probabil ca facuse multe lucruri pe care le regreta dupa o secunda, un minut, o zi, o saptamana, o luna, un an sau chiar un deceniu, dar probabil ca asta s-ar incadra in toate categoriile. Nu pentru ca era ceva rau, ci pentru ca era ceva obositor. Stresant. Costisitor. Toate asta si orice alt adjectiv s-ar fi potrivit cu ceea ce simtea in acele momente.

Totul a inceput cu o simpla cautare. Isi dorea de cativa ani sa construiasca cateva lucruri si sa modifice cateva lucruri prin casa si alte lucruri minore, asa ca a facut ce facea de fiecare data. A cautat pe Google „materiale de constructii„, fiind curios cat l-ar costa sa se ocupe de cel mai mic vis al lui. Spera la ceva mic care se putea face in cateva ore, in cel mai rau caz, pentru a putea taia in sfarsit un vis de pe lista.

Gandindu-se acum la asta, ar fi preferat sa nu atinga lista, pentru ca acum se gandea sa stearga cateva vise de pe lista dupa ce se stergea de praf. In mod normal, ar fi angajat pe cineva sa faca asta sau ar fi chemat un prieten sau un vecin, dar asta era diferit. Simtea ca era visul lui si ca trebuia sa faca totul singur pentru amintiri si pentru a-si dovedi lui insusi ca poate sa faca asta, insa acum nu mai simtea nimic din toate astea.

A rezolvat rapid primele lucruri. Se simtea din ce in ce mai bine si simtea ca in sfarsit facea ceva ce ii placea. Fiecare lucru la care se gandise in ultimii ani se intampla in doar cateva ore. Ceva ce a vazut intr-un film? Nicio problema. Ceva ce a citit intr-o carte? Imediat. Ceva ce a vazut in casa unui prieten? In cateva ore.

Desi nu isi dorea sa ceara ajutorul prietenilor, avea un prieten in toate asta. Prietenul lui, Depozit-Online, ii facea de rost de toate materialele de constructii de care avea nevoie. Avea nevoie de caramizi? Depozit-Online era acolo. Ramanea fara piatra naturala? Depozit-Online ii aducea imediat. Era nevoie de putin ciment pentru ceea ce isi promitea ca era ultimul lui vis pentru urmatorii 3000 de ani? Depozit-Online avea exact ce ii trebuia.

Pe zi ce trece, simtea ca prietenia lui cu Depozit-Online nu ii facea atat de bine si ca poate ar trebui sa ia o pauza in relatia lor pana cand isi mai revenea putin, dar asta mai putea astepta. Depozit-Online tocmai ii povestea despre niste piatra decorativa si simtea ca asta va fi perfecta pentru ultimul lui vis. In mod clar era ultimul lui vis. In mod clar nu va mai avea nevoie de nimic dupa asta…poate niste caramida? Si niste tencuiala decorativa? Stia ca Depozit-Online avea mereu ce ii trebuia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s