Hoverboard-ul de la Depozit-Online

90, 91, 92, 93, 94…

Stai, unde ramasese? Probabil ca numarase pana la 100 de mai multe ori decat si-ar fi dorit, dar nu avea ce face. Nu poti face prea multe cand ai un picior in ghips si ti se spune ca nu ai voie sa te ridici din pat.

Cum ajunsese in situatia asta? A, da, pentru a mia oara nu a ascultat cand ceilalti ii spuneau sa aiba grija si sa nu faca ceva. Si el nu avea grija si facea acel ceva. De obicei nu se intampla nimic serios. Poate supara pe cineva, poate spargea un pahar, o vaza, un geam, poate rupea o hartie importanta, frunzele unei plante din casa, dar nu un picior. Da, de data asta a reusit sa rupa un picior. Si acel picior era al lui.

Totul a inceput cu o simpla cautare pe Google. El si un prieten se gandeau la chestii pe care nu le-ar putea gasi pe internet si dupa cateva minute a ramas fara inspiratie, asa ca a cautat skateboard electric . Se gandea ca asta nu ar avea sens. De ce ai avea nevoie de un skateboard electric, nu? Ei bine, a gasit unul. Depozit-online l-a facut sa piarda un pariu si banii pe care ii economisise in ultimele luni, dar nu regreta nimic, cel putin atunci.

Probabil ca s-a bucurat ca un copil in dimineata de Craciun atunci cand l-a primit. Fiecare persoana pe o raza de 100 de metri stia deja ce si-a cumparat pentru ca s-a laudat de zeci de ori fiecaruia. Nu o facea cu rautate, pur si simplu era atat de fericit.

Atunci cand a apasat comanda se astepta sa il foloseasca putin la inceput si apoi sa il tina pentru cateva ocazii mai speciale sau cel mult sa il foloseasca o data pe saptamana asa cum se intampla cu 99% din lucrurile pe care si le cumpara. Probabil ca acum era bine daca ar fi avut dreptate.

Nu stia la ce se asteptau producatorii de la cumparatori, dar el chiar nu respecta vreo conditie si clar nu refuza vreo provocare. Nu poti ajunge acolo in atatea secunde, nu poti urca scarile atat de repede, nu poti merge carand cutiile de acolo si tot asa. Nu doar producatorul, ci si oricine altcineva s-ar fi asteptat sa nu mai faca asta dupa primele 10 cazaturi, dar, asa cum am spus, el nu asculta niciodata.

Cateva saptamani mai tarziu, putea doar sa asculte, pentru ca, chiar daca si-ar fi dorit sa iasa din camera sau sa inchida usa, nu se putea ridica din pat, deci era nevoit sa auda de zeci de ori in fiecare zi ca nu trebuia sa faca asta, ce era in capul lui atunci cand si-a rupt piciorul si tot asa, la nesfarsit.

A inceput iar sa arunce cu mingea in perete. 1, 2, 3, 4 ,5…Nu avea ce altceva sa faca, Depozit-online oferea garantie doar pentru hoverboard, nu si pentru piciorul lui.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s