33% Romania+100% ALCEDO=6% din produsele de protectia plantelor utilizate de fermierii romani

ALCEDO 25 de ani

Anca se obisnuise sa isi lase fetita sa stea singura in camera ei, insa de cele mai multe ori trebuia sa treaca pe acolo din 3 in 3 minute pentru ca aparea mereu o problema sau o intrebare. Fie se plictisea, fie nu mai stia cu ce sa se joace, fie se intreba de ce papusile nu vorbesc cu ea, de ce nu zboara, care e sensul vietii si muuuuuu….uuuuuulte alte lucruri.

De data asta insa, nu auzise nimic din camera. Reusise sa termine o parte din treaba din casa si nu remarcase ca nu fusese intrerupta de nimeni. Stia deja din experienta ca linistea insemna fie somn fie probleme, dar era abia ora 2 dupa-amiaza.

A fugit cat a putut de repede spre camera fetitei, asteptandu-se la ce era mai rau: pereti „decorati” de micul ei designer, o dezordine realizata de micutul sistem de organizare, mobila pe tavan, aproape orice lucru posibil si imposibil. In loc de asta, a gasit curatenie perfecta si pe fetita ei stand pe podea scrii ceva.

Aproape ca nu isi dorea sa o intrerupa vazand cat de cuminte statea, insa voia sa se asigure ca totul era bine.

-Maria?

Fetita s-a intors imediat si a zambit cand si-a vazut mama.

-Ce faci acolo?

Maria i-a aratat un mic biletel pe care scrisese ceva. A observat si ca prin camera mai erau cateva biletele puse pe diferite obiecte. Anca obisnuia sa lipeasca biletele prin casa pentru a nu uita de anumite lucruri si probabil ca fetita le gasesise si se jucase cu ele. Avea unul pana si pe ea.

-Ce mai pui la cale de data asta?

Maria s-a ridicat si a venit spre ea, probabil pentru a-si prezenta ultima opera. In timp ce mergea, Anca a putut sa citeasca biletelul pe care si-l lipise pe haine:

50% MAMI+50% TATI=100% MARIA

Nu avea nici cea mai mica idee cum invatase sa scrie. Bine, nu scria chiar asa pe acel biletel, insa asta reusise ea sa inteleaga din acea incercare.

-Cum ti-a venit ideea asta?

Fetita i-a adus un mic dosar pe care Anca a recunoscut-o imediat. Era dosarul ei despre aniversarea de 25 de ani a ALCEDO. Printre foile de acolo, se afla si o foaie pe care scria 33% Romania+100% ALCEDO=6% din produsele de protectia plantelor utilizate de fermierii romani. Probabil ca spusese asta cu voce tare in timp ce se gandea si e posibil sa fi dansat putin de bucurie in momentul in care ii venise idea si cand terminase treaba, dar asta nu conta acum.

ALCEDO 05

Se gandea cat de mult scrisese acolo si cat de bine incerca sa explice rolul celor de la ALCEDO, sa explice de ce ei sunt distribuitorul numarul 1, sa vobrbeasca despre importanta faptului ca ALCEDO lucreaza pentru aproximativ o treime din fermierii de pe piata romaneasca, insa singurul lucru cu care venise era un rand care nici nu stia daca era atat de bun.

Orice credea ea nu conta pentru ca Mariei ii placuse si i se paruse interesant, deci poate convinsese macar o persoana, chiar daca nu cea la care se astepta, de importanta ALCEDO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s