Paranix, spaima paduchilor

Generalul se relaxa in noul sau birou. Dupa atatia ani de razboaie si de munca neintrerupta, simtea ca merita acel birou. Si era in sfarsit un birou care ii placea cu adevarat. Avusese birouri rosii, negre sau uneori chiar verzi si albastre, insa el fusese mereu un fan al galbenului. Nu putea fi mai fericit.

In timp ce se gandea la ce mai poate redecora si la cateva spatii pe care le-ar elibera, a auzit usa deschizandu-se si unul din soldatii sai a intrat. Parea destul de tulburat, transpirase de parca tocmai terminase al treilea maraton si abia mai putea respira.

Fara sa stea pe ganduri, i-a oferit un scaun pe care sa stea, l-a intrebat daca are nevoie de ceva pentru a-si reveni si apoi a asteptat in liniste sa afle ce se intamplase.

Dupa ce si-a revenit, soldatul a vorbit:

-Generale, sa traiti! Soldatul Paduchescu la raport!

-Ce s-a intamplat? Avand in vedere cum ai ajuns aici, pare ceva grav.

-Nu,nu, nu va faceti griji. A trebuit sa aduc noile rapoarte despre razboi si locotenentul mi-a spus sa le aduc cat de repede pot. Mi-a spus ca e urgent, asa ca am facut asa cum mi s-a cerut. Am crezut ca poate era in intarziere si ca era nevoie de ele la o viitoare intalnire, asa ca iata-ma.

-Da, o sa ma uit pe ele imediat.

A deschis dosarul si a vazut ca acolo se aflau mai multe foi. Pe prima foaie era o lista care parea sa prezinte o situatie generala si o istorie a razboiului.

  • Conform celui mai recent studiu Omnibus, 2 din 10 romani s-au confruntat cel putin o data, direct sau indirect, cu problema paduchilor de cap.

  •  Desi este considerat tabu, subiectul paduchilor de cap este o problema comuna a zilelor noastre, care nu are legatura cu igiena personala – Problema se intalneste in special in randul copiilor (7-14 ani)

  • Din studiul Omnibus reiese ca 46,7% dintre romanii care s-au confruntat cu infestarea de paduchi au scapat de acestia cu ajutorul gazului, o metoda traditionala, in timp ce doar 26,1% au ales sa utilizeze tratamente testate clinic pe care le-au cumparat din farmacii. (vezi attach- solutia pentru eliminarea paduchilor)

  • Dintre respondentii participanti la Omnibus, 55,7% stiu ca paduchii se transmit prin contactul direct dintre capetele a doua persoane, in timp ce 27,4% au declarat ca nu stiu cum se transmit acestia.

  • Multi dintre adultii care povestesc ca s-au confruntat cu problema paduchilor de cap in copilaria lor, spun ca au fost traumatizati de faptul ca au fost dati cu gaz si tunsi la 0.

Generalul citea si se simtea din ce in ce mai mandru citind despre maretele fapte ale neamului paduchesc. Aproape ca avea lacrimi in ochi de mandrie. Ar fi putut citi acele randuri si de mii de ori si nu s-ar fi saturat.

Pe a doua foaie a gasit mai multe grafice care detaliau situatia actuala a trupelor paduchesti in firele de par inamice:

El nu se prea pricepea la grafice, statistici si numere, deci probabil urma sa ceara altcuiva sa ii explice despre ce se vorbea. Chiar si asa, tot simtea ca graficele spuneau lucruri bune si simtea ca ziua devenea din ce in ce mai buna.

Ultima foaie trebuia sa fi fost si mai buna decat celelalte doua daca fusese pusa ultima, primele doua fusesera probabil doar o incalzire pentru ce urma acum. A dat la ultima foaie si a fost intr-adevar socat de ce a vazut acolo, insa nu asa cum isi dorea.

Pe intreaha foaie era un cuvant scris mare si incercuit: PARANIX.

-Soldat, cum ai primit mai exact acest dosar?

-Locotenentul mi l-a dat. Totusi, inainte de asta, l-am vazut ca a scris ceva repede. Nu parea in apele lui.

-Repede, aduna-i pe toti si ordona retragerea. Trebuie sa plecam cat mai repede de aici.

-Dar, domnule, acest par este mai curat decat orice alt par intalnit pana acum. Nu putem cere mai mult.

-Soldat, este un ordin.

Soldatul a plecat cat a putut de repede. Ziua generalului nu mai parea atat de frumoasa, insa nu avea ce face. Lupta de aici era pierduta. Nu avea nicio sansa contra Paranix.

___________

Probabil ca povestea pare sa se termine brusc. De ce a fost generalul speriat? Cine sau ce e Paranix si de ce generalul s-a speriat doar auzind acel nume?

Paranix este unul dintre brandurile de top ale Omega Pharma, numarul 1 in Europa pentru eliminarea
paduchilor de cap. Acesta este prezent in toate tarile europene, comercializat si sub numele de Paranit
sau Lyclear (UK). In Romania, Paranix este prezent pentru tratament sub forma de sampon si spray
impotriva paduchilor de cap, si pentru preventie sub forma de spray.

Pe langa faptul ca Paranix castiga clar razboiul cu paduchii, este si mai bine documentat despre ei. Stie cate picioare au, cum se inmultesc, ce culoare au, insa stie si in cat timp poti scapa de paduchii de cap si cum.

Poate ca oricine poate avea paduchi de cap, insa nu este o rusine, pentru ca oricine poate avea si Paranix.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s