Mustash, magazinul perfect pentru artistul din tine

Stim cu toti ca mereu oamenii cu aceleasi hobby-uri au incercat sa se gaseasca unii pe altii si sa isi petreaca timpul impreuna. Cei care iubesc sa citeasca aleg o biblioteca, cei care iubesc sporturile se indreapta spre stadioane, cei care iubesc tehnologia isi gasesc locul lor peste tot si lista poate continua. Pentru fiecare exista un loc al lui unde poate fi el insusi. Dar pentru un artist unde e acel loc?

logo

Asa cum ne inchipuim suporterii de la fotbal ca pe niste barbati care stau si rad impreuna, beau un pahar de bere si mananca niste sticks-uri si discuta despre meciul de seara trecuta, despre ce cred ei ca se va intampla in campionat si despre orice le trece prin cap, poate ne-am inchipui si un loc in care artistii s-ar intalni.

Poate ca artistii si-ar gasi o cafenea frumoasa, ar sta impreuna la un pahar de vopsea si la cateva pensule si ar discuta unii cu altii despre ce idei le-au mai venit, ce nu stiu inca sa faca, ce au auzit ca a fost facut si vor si ei sa incerce, sa isi dea cu parerea despre lucrarile care aparausera cu o zi in urma in acelasi loc si sa se simta bine. Poate ca aici ai vedea o gramada de oameni ascunsi fiecare dupa o panza pictura, cu un tub de vopsea intr-o mina si o pensula in cealalta, uitandu-se cu un ochi la ceea ce picteaza si cu un ochi la ceea ce picteaza un prieten care a venit pentru prima oara acolo.

Poate ca o astfel de cafenea ar deveni un lucru normal in care chiar si oamenii care nu sunt artisti profesionisti ar veni pentru a incerca si ei ceva nou sau pentru a lua ceva pentru un prieten prea ocupat cu ultimele idei si care nu poate sa iasa din casa chiar atunci.

O astfel de cafenea nu exista. Nu inca. Insa exista Mustash.  Afacerea a fost lansata in prima faza cu materiale pentru artisti, in 2009, in Targu Mures. La inceput a existat doar magazinul online. In 2012 s-a deschis magazinul din Bucuresti, care in decembrie 2013 a fost mutat pe Calea Grivitei nr.37, Sector 1,Bucuresti. Mustash este importator direct de materiale din: Anglia, Germania, Danemarca, Ungaria, China, Polonia.

Acestea sunt doar cateva informatii. Mustash inseamna mai mult. Mustash este un loc pentru artistul din tine. Mustash are tot ceea ce iti trebuie: culori de ulei, culori acrilice, panza pentru pictura, culori pentru sticla, pensule, sevalete de aluminiu, sevalete metalice, rame, stampile, sabloane, stencil si lista poate continua. Mai pe scurt, tot ceea ce ii trebuie imaginatiei tale pentru a avea sute de idei.

logo

Toate ideile apar ca prin magie in mintea ta cand te gandesti la oferta Mustash, insa banii nu fac asta. Ei apar printr-o magie mai grea cand te gandesti la munca si o faci. Insa si cei de la Mustash au o mica magie, mai exact Black Friday la Mustash.

Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday. Saptamana reducerilor la Mustash se desfasoara atat online, cat si in magazinul Mustash din Bucuresti Calea Grivitei nr.37

Panza pictura 50x70cm – 17 RON/bc
Panza pictura 30x40cm – 7.5 RON/bc
Panza pictura 20x20cm – 4 RON/bc
Panza pictura 100x150cm – 99 RON/bc
Culori ulei 180 ml – 13 RON/bc
Carton panzat 40x50cm – 7 RON/bc
Set pastel uscat 12 culori – 10 RON/bc
Cutite pictura – 4.5 RON/bc
Sevalet mini – 2 RON/bc
Culori acrilice 75ml – 5.5 RON/bc

Deja alte cuvinte nu mai sunt necesare. Este clar ca Mustash este magazinul perfect pentru artistul din tine. Poate ca nu va fi exact ca o cafenea, dar poate intalnesti cativa oameni in momentul in care te duci sa iti ridici comanda de Black Friday.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s