Un plus de confort de la PlusConfort

Ceva era schimbat la apartamentul lui, insa nu isi dadea seama ce era. Toate se aflau la locul lor, nu mutase nimic, nu isi amintea sa fi cumparat ceva ce ar fi putut sa ii dea acea senzatie.

S-a dus pana in dormitor. Patul era putin dezordonat si mai erau cateva haine pe care uitase sa le puna in sifonier, insa nimic special. Televizorul era oprit, calculatorul la fel. Era totusi atat de linste din senin si nu stia cum sa iti explice asta. Se obisnuise sa auda de afara cainii latrand, muzica de la vecini, poate cateva masini parcand langa blocul lui sau chiar traficul de pe strada. Nu auzea chiar nimic. Deja incepea sa isi auda bataile inimii si doar respiratia lui il impiedica sa o faca.

S-a dus pana la bucatarie. Trebuia sa mai spele vasele si sa curete masa dupa ultima gustare si sa mai spele podeaua, insa nu se schimbase nimic. La fel de multe scaune, tot o masa pe care o cumparase in urma cu doi ani si un frigider care trebuia sa fie umplut. Si aici era foarte liniste si simtea ca era destul de cald. Tocmai venise de afara si se asteptase sa simta o temperatura chiar mai mica.

Ceva chiar se schimbase, insa nu isi dadea seama ce era. Nu cumparase nimic, nu mutase nimic, nu facuse nimic, insa apartamentul lui devenise mai linistit si mai calduros. Simtea un plus de confort si chiar isi dorea sa afle de ce. Nu s-ar fi plans de asta, insa era singurul lucru la care se gandea si isi dorea nespus de mult sa stie.

plusconfort-termopane

Poate ca daca se va uita putin pe geam isi va da seama ce se schimbase. Avea nevoie de un moment in care sa se gandeasca la tot ceea ce a vazut in casa. Si aici era ceva schimbat si simtea ca e chiar in fata ochilor lui.

Si chiar era in fata ochilor lui. Uitase ca acel plus de confort venea datorita geamurilor termopane de la PlusConfort pe care le avea de cateva zile. Se gandise la termopane in momentul in care se saturase sa auda cainii latrand, masinile trecand si parcand langa blocul lui si vecinii care dadeau muzica prea tare si care nu il lasau sa doarma. Avea nevoie de cele mai bune servicii pentru asta si asa a ajuns la oferta PlusConfort.

Cum un lucru bun nu vine niciodata singur, si-a adus aminte si ca niciodata nu reusea sa isi incalzeasca bine apartamentul si ca pierdea foarte multa caldura, asa ca „s-a ales” si cu o rebilitare termica.

Probabil ca nu urma sa isi dea seama prea curand motivul pentru care simtea acel plus de confort si nici nu va realiza cat de important este geamul termopan de la PlusConfort pentru linistea lui, insa asta nu conta. Conta ca PlusConfort a mai facut un client fericit cu servicii care reflecta mijloace tehnice de inalta tehnologie, un personaj calificat si o experienta deosebita in domeniu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s