Legenda ceasurilor de la CautCeas

Printre multe legende care vorbesc despre dezastre naturale, fenomene supranaturale si creaturi fantastice, exista si legende care par foarte probabile ca o varianta pentru ziua de maine. Una dintre legende vorbeste despre o zi neagra de vineri, o zi de Black Friday.

Majoritatea s-au trezit, s-au simtit mai odihniti decat de obicei si s-au gandit sa isi inceapa programul. Era abia ora 8.Un dus, micul dejun, dusul copiilor la gradinita sau inca putin somn sunt doar cateva dintre activitatile care s-au desfasurat in paralel la ora 8. Masinile au pornit si traficul si-a intrat in normal. Majoritatea isi priveau ceasurile si se gandeau doar la cate ore vor petrece la locul de munca. Cu un program de lucru pana la ora 16 aveau 8 ore. Era abia ora 8…Ora 8? Dar ora 8 fusese si in urma cu o ora. Sau cu 30 de minute.

Timpul nu se oprise, deoarece toti se miscau si nu parea nimic diferit. Toti au incercat sa umble la setari, sa ii vorbeasca frumos ceasului, sa bata in geam in speranta de a trezi creatura care alimenta ceasul cu energie, insa era liniste si intuneric acolo. Erau blocati la ora 8.

Majoritatea nu stiau ce sa faca. Niciun ceas nu mai functiona, nu stiau de cat timp era ora 8 si nici cand nu va mai fi ora 8. Ar fi incercat sa se foloseasca de soare, insa coincidenta a facut ca aceea sa fie singura zi fara soare din ultima saptamana. Oare cand va incepe programul lor la munca? Cand se va termina? La ce ora va fi pauza de masa? La ce ora trebuie sa isi ia copiii de la scoala sau gradinita? La ce ora se va inchide magazinul de la colt? Existau atatea intrebari si niciun ceas care sa ofere un raspuns.

In atatea milioane de ceasuri blocate la ora 8, existau o mie de ceasuri care stiau ca era ora 10:35. Nu erau orice ceasuri. Intr-o perioada in care majoritatea oamenilor nu stiau ce sa faca, posesorii acestor ceasuri isi continuau viata. Aceste ceasuri erau ceasurile de la CautCeas. Poate ca era o coincidenta, poate ca era puterea magazinului, insa acum nu conta. CautCeas avea singurele ceasuri care functionau. Aceste ceasuri au inceput sa iasa la suprafata pe rand, fiecare pornind o noua legenda care se transforma in alte 5 in momentul in care era spusa.

Unele ceasuri au ajuns fabricate de oamenii din Antichitate, altele aveau sufletele unor creaturi ale timpului si orice lucru care le mai trecea prin minte oamenilor. Un singur lucru ramanea neschimbat. Faptul ca ceasurile erau cumparate de la CautCeas de Black Friday.

Ziua de Black Friday a trecut si totul a revenit la normal, insa oamenii nu au uitat, iar CautCeas a fost in fiecare an alaturi de oameni cu singurele ceasuri care reuseau sa treaca de ora 8.

CautCeas logo

Bine, poate ca nu a fost chiar asa. Ceasurile au functionat si lumea a fost bine. Insa orice legenda are si un sambure de adevar. Si acela este Black Friday. Intre 21 si 28 noiembrie pe CautCeas.ro gasesti cele mai tari oferte de Black Friday.

Poate ca Black Friday nu e o zi atat de neagra de vineri. Daca totusi vrei sa respecti cele spuse, poti incerca un ceas negru Casio sau Seiko. Poate ca ceasul tau nu va fi salvarea a milioane de oameni, insa promisiunea calitatii si a unui pret bun compenseaza. Plus ca poti incerca oricand sa spui legenda CautCeas.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s