iPhone 6 va ajunge in Romania prin Quickmobile

Cum a aparut ideea ce a stat la baza iPhone 6 nu putem sti cu adevarat, insa ne putem imagina cum a fost. Un ecran mai mare pentru a multumi utilizatorii care simteau lipsa acestuia si pentru a-i ajuta pe cei care schimba sistemul de operare sa se adapteze mai usor cu un element comun, un ecran mare.

Un procesor mai bun, imbunatatiri in sistemul de operare, mici detalii care au dus la iPhone 6. Dupa ce telefonul a fost gata si o parte din publicitate, bazata pe mister, a inceput sa inconjoare lumea, s-a pus o intrebare importanta: „Unde va ajunge iPhone 6?”.

-Cand si unde va ajunge iPhone 6? Trebuie sa stabilim asta, repede!

-Ca de obicei. In primul val SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Japonia, Australia, Singapore și Hong Kong. Iar al doilea val iti stiti deja.

-E o mica problema cu al doilea val. Lipseste o tara din lista de anul trecut.

-Ce tara? Cred ca le-am acoperit pe cele mai importante.

-Si Romania?

-Romania? De ce Romania? De ce si cat de important e ca iPhone 6 sa ajunga repede in Romania?

-Ati uitat cati dezvoltatori pentru aplicatiile noastre sunt acolo si cat de mult ne ajuta? Nu va ganditi cat de mult ne ajuta vanzarile? Chiar daca produsele noastre au fost criticate, Romania a fost mereu alaturi de noi, alaturandu-se celorlalte tari care ne-au aratat ca trebuie sa mai facem inca un iPhone, apoi altul, si altul si tot asa.

In plus, e o piata cu potential si care deja a prezentat interes. De ce dezamagim chiar si un om care se afla in Romania si care vrea sa aiba un iPhone 6?

-Lista e facuta si trimisa, toata lumea o stie. Acum ce face?

-Ne mai ramane o solutie. Quickmobile. Deja au luat precomenzi si sunt primii care aduc iPhone 6 in Romania. Deja e afisat pe site-ul lor si isi asteapta cumparatorii.

In plus, m-am asigurat ca primul iPhone 6 va ajunge pe maini bune. I l-am dat lui Cristi si l-a pus la concurs, concurs la care poate participa oricine, de pe 24 septembrie pana pe 9 octombrie.

-Quickmobile spuneati? O sa le multumim si ne ocupam de asta. La anul, chiar daca nu ne amintim sa trecem Romania in valul doi, o sa ne amintim sa punem Quickmobile pe harta lansarilor mondiale ale urmatorului iPhone. Chiar e important ca iPhone 6 sa ajunga repede in Romania.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s