Nu e un secret ca Logo1 sunt numarul 1

Era inca o sedinta la locul de munca de la care isi dorea sa plece inainte de a veni la locul de munca. Pe zi ce trece realiza ca isi dorea tot mai mult sa plece de acolo si era din ce in ce mai aproape de orice loc in care putea sa primeasca bani, insa momentan se multumea cu colegii lui.

Seful se afla in capatul mesei si incerca sa le atraga atentia, dar nu prea reusea. Contabila se gandea la cateva telefoane pe care le avea de dat, majoritatea fara legatura cu locul de munca, colegii lui probabil ca se gandeau la meciul de diseara, la o bere care ii astepta in frigider si pe care urmau sa o bea in minte in urmatoarele minute, pe drumul spre casa si imediat ce vor intra in apartament. El se intreba de ce erau la acea intalnire si probabil era singurul prezent mai mult decat fizic acolo.

-Statisticile nu arata prea bine. Vanzarile nu au mai crescut si in unele zone chiar au scazut. Se pare ca publicul nu este interesat de numele nostru si trebuie sa remediem asta. Sugestii?

Ultimul cuvant i-a trezit putin pentru a-i avertiza ca trebuie sa spuna ceva. Prima a fost secretara.

-Poate sa ii facem pe oameni sa vorbeasca despre noi. De exemplu, la telefon.

Colegii lui aprobau neatenti.

-Da, sa ii facem pe oameni sa discute despre noi. Poate chiar sa ne vada ca pe o parte din viata lor.

Seful asculta in liniste si astepta ceva, insa degeaba.

-Pe langa lucruri pe care le stiu deja, exista pe aici vreo idee pe care sa o pot aplica?

Linistea a revenit. Atunci si-a amintit despre ceva ce a vazut pe internet. Un site numit www.logo1.ro care se ocupa de logo-uri. Poate ca un logo era ceea ce le trebuie.

-Poate sa aducem o imagine noua companiei?

-Continua…

-Poate ca ceea ce ne va face sa atrgem atentia oamenilor din nou ar fi o imagine noua, cum ar fi un logo.

-Si la cine sa apelam pentru un logo?

-Ma gandeam la cei de la Logo1. Ne pot ajuta cu un logo, cu carti de vizita, ambalaje, etichete, exact ceea ce ne trebuie pentru a atrage atentia din nou asupra produselor noastre.

-Interesanta idee. Altcineva?

A stat cateva minute in liniste, nu se stie ce astepta de fapt. Tot el a fost cel care a intrerupt ceasta pauza de gandire.

-Daca nu mai sunt alte idei, o sa va spun de ceea ce m-am gandit pana acum. Daca oamenii nu mai cumpara produsul nostru, poate ca s-au plictisit si trebuie sa ii facem sa vorbeasca despre el. Ma gandeam la un logo nou, un ambalaj nou, etichete noi, carti de vizita noi, toate de la Logo1.

Erau toate ideile lor puse la un loc, luand toata ideea lui si spunand ca el se gandise la asta. Clasic pentru seful lui, dar se obisnuise cu asta. Macar facuse ceva bine si poate ca lucrurile se vor schimba. Pentru majoritatea era un secret cine sunt cei de la Logo1, insa in curand nu va fi un secret ca cei de la Logo1 sunt numarul 1.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s