Imperator, regele streewear-ului

Se spune ca, la un moment dat, ceva s-a schimbat in viata oamenilor așa cum o știm noi acum. Ceva ce parea ca ii va afecta mai mult decat isi puteau imagina.
Oamenii au inceput sa isi piarda increderea. La inceput erau promisiuni imposibile sau reclame pentru produse, insa aceasta incredere a plecat si de la alte lucruri, printre care si hainele.
In vremuri in care banii pareau sa fie doar hartiile din portofel si o promisiune pentru o zi de fericire in fiecare luna, hainele au început sa faca greseli. Daca in alte tari existau site-uri celebre care aveau mereu reduceri pentru produse de buna calitate, niciun site nu isii pierduse vreun frate si in tara noastră. Hainele ieftine se rupeau repede sau nu erau de calitate, iar cele mai bune costau mult si abia le depășeau pe cele ieftine.
In aceasta situație a aparut printul din poveste. Printre brand-uri necunoscute si cu produse de slaba calitate care pareau sa distrugă mostenirea adevaratelor haine, s-au strecurat si nume precum LRG si Jordan. Au urmat un prieten bun numit Imperator.
Imperator era intersectia dintre originalitate si exclusivitate. Reprezentand de la underground la hype, Imperator a crezut ca exista mai mult decat mall-uri si moda, a crezut in atitudine si lifestyle.

A pasit atent cu o pereche de Jordan in picioare, o pereche de blugi LRG si o bluza Crooks & Castles.
In aceasta tinută regala a promis ca va urca pe tron cu titlul de Imperator peste hainele de calitate si și-a cautat mesageri care sa duca vorba despre faptele sale de vitejie, cum ar fi aducerea unor branduri precum HUF in România.
A inceput cu o mica cetate pe Facebook. Si-a educat mesagerii, semnand fiecare fapta cu #StreetEducated si facandu-i cunoscuți pe posesorii noilor tricouri sau adidași.

#HappyCustomer #StreetEducated

Dupa ce armata care lupta pentru produse originale a crescut, Imperator a ajuns conducator peste propriul imperiu. Fara reclame false sau promisiuni mincinoase a aparut magazinul Imperator care isi așteapta urmatorul cavaler. I-a pregatit deja armura.
Pe post de coif are un snapback Cayler And Sons Migos care iese in evidenta imediat ce este observat.

Pe post de platosa il așteaptă o bluza Crooks and Castles Son of Castles si un tricou Crooks And Castes Squad Life Grey care sa straluceasca de fiecare data, parand la fel de noi ca in prima zi.
Armura se completeaza cu o pereche de blugi LRG Core Collection SS Denim, iar pentru mobilitate are o pereche de sosete HUF PlantLife Black/Yellow si un tribut pentru clasic, o pereche alba de Nike Air Force 1 Low.
Oare tu crezi destul ca exista mai mult decat mall-uri pentru a deveni un nou Imperator?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s