Ceasuri-Pro.ro

-Am nevoie de cel mai bun. Trebuie sa fie cat mai aproape de perfectie si sa fie pregatit pentru orice.

Incepea asa de fiecare data cand aparea un nou candidat si niciodata nu exagera. Avea nevoie de un profesionist pentru acel post si continua sa il caute de ani de zile. Poate ca astazi va veni acea zi.

-Am nevoie de un profesionist. Trebuie sa reuseasca, in primul rand, sa fie discret. Nu vreau nimic exagerat, imi doresc sa reuseasca sa completeze o misiune, iesind in evidenta la momentul potrivit si facandu-si treaba asa cum trebuie. Oare candidatul dumneavoastra e pregatit pentru asa ceva?

-Posibil.

-De asemenea, candidatul trebuie sa fie pregatit pentru orice tip de misiune. Nu fiecare va insemna sa se ascunda si sa apara intr-un moment frumos si sa straluceasca. Uneori va fi nevoie sa indure temperaturi scazute si sa ma ajute chiar pe mine, alteori va fi ploaie si trebuie sa reziste, poate chiar si sa reziste la temperaturi mari, indurand caldura si lumina soarelui ore intregi. Este candidatul dumneavoastra pregatit pentru asa ceva?

-Posibil.

-Nu il ultimul rand, trebuie sa fie eficient. Sa foloseasca un minim de resurse pentru a indeplini misiunea si sa reuseasca sa ramana in activitate ani intregi. Poate ca pare o cerinta imposibila avand in vedere conditiile in care va lucra, insa, asa cum am mai spus, avem nevoie de un profesionist, avem nevoie de cel mai bun. Sa lasam secretele, sunt pregatit pentru interviul cu el.

Barbatul cu care discuta a scos o servieta de sub masa si a scos un obiect de acolo. A lasat servieta jos, apoi a pus obiectul pe masa. Era un ceas.

-Acesta este candidatul. Ati spus ca aveti nevoie de o selectie de ceasuri barbatesti, iar eu l-am adus pe cel mai bun, un Casio. Vom pastra confidentialitatea momentan si vom ramane la acest nume. Ati spus ca e nevoie sa fie discret, iar acest ceas reuseste sa se asorteze cu vestimentatia, ramanand ascuns privirii pana in momentul in care este observat si cand reuseste sa isi faca treaba, sa impresioneze.

Ati spus ca trebuie sa fie pregatit. Face parte din familia Ceasuri-Pro.ro si este un profesionist, reusind sa se asorteze la orice vestimentatatie. La asta se adauga si o rezistenta la apa care ii permite sa va fie alaturi mereu.

In ultimul rand, va va sta alaturi multi ani, deoarece bateria promite sa reziste destul pentru ca el sa devina o parte din viata dumneavoastra. Ca sa nu uit de eficienta, va consuma minimul de bani din buzunarul dumneavoastra, reusind sa ofere multe pentru un pret mic.

Ca un bonus, reuseste sa fie mereu punctual si sa nu intarzie sau sa vina mai devreme, memorand perfect ora.

-Suna ca un adevarat profesionist. Cum spuneati ca se numeste familia?

-Ceasuri-Pro.ro.

Acela era candidatul perfect. Cei de la Ceasuri-Pro.ro aveau cele mai bune ceasuri. Acolo se afla cel mai bun, acel ceas profesionist care urma sa fie perfect pentru misiunea de a sta la mana lui si sa ii permita sa nu mai intarzie niciodata si sa fie mereu remarcat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s