Pasi in curatarea si cosmetizarea masinii tale

Daca vrei ca masina ta sa fie recunoscuta ca una dintre cele mai bine intretinute masini de pe strada, trebuie sa depui putin efort. Odata ce ai cumparat sau ti-ai pregatit intregul arsenal de cosmetice auto, trebuie sa stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi. E important ca in mod periodic sa ne alocam un astfel de timp, in care sa redam stralucirea si frumusetea masinii pe care o folosim, punand pret pe eleganta sa. Gasesti si in Bucuresti cosmetice auto care sa se adreseze fiecarui segment al masinii, atat la interior cat si la exterior.

Urmand procedurile sugerate de catre producatorii acestor cosmetice, vom putea sa redam stralucirea initiala a masinii noastre. Un pachet complet de astfel de operatiuni ar trebui sa cuprinda urmatoarele etape (folosind pe intreg parcursul gama potrivita de cosmetice auto):

– o spalare exterioara, de mana, care sa elimine si zmoala de pe roti.

– un amplu program de curatare a instrumentelor masinii, a geamurilor si oglinzilor (interioare si exterioare), precum si toate panourile din interior si covorasele.

– daca e necesar, se va curata si tapiteria, pielea, plafonul, si restul elementelor din material textil.

– se va trece apoi la curatarea si restaurarea compartimentului de depozitare a bagajelor (a portbagajului), dar si a garniturilor diverse de cauciuc

– se poate opta si pentru o spalare a sasiului si a motorului.

– reconditionarea stratului de vopsea si aplicarea de ceara sunt alte etape deloc de neglijat; acestea inseamna pentru multi proprietari auto punctul culminant a cosmetizarii masinii lor.

E foarte important ca fiecare din etapele parcurse sa fie abordate cu maxima atentie, fara graba. Tocmai de aceea e bine sa ne calculam timpul necesar acestor actiuni de estetica. Iar cu lista in fata, putem sa incepem! Cu siguranta aceasta organizare ne va prinde bine atat noua, cat si masinii noastre. Pentru a incepe, fa primul pas: cumpara de aici, din Bucuresti, acele cosmetice auto care iti lipsesc. Mult succes!

Selgros Bucuresti Baneasa

Produse alimentare si nealimentare

Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 55-65

Bucuresti-Bsneasa, 013685 , RO

Tel: 0213 078 000

Fax: 0213 078 199

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s