Adio cabinet stomatologic, bun venit aparat dentar!

Urma sa fie cea mai mare calatorie a lui. Niciodata nu plecase din orasul lui natal si urma sa ii fie dor de toate. Isi amintea de fiecare loc din jurul lui si parca nu isi dorea sa vada alte locuri, insa necunoscutul il astepta.

Acolo era scoala lui. Acolo isi descoperise talentul de artist si pasiunea pentru a repara lucruri. Iubise mereu sa adauge lucrarilor lui foarte mult alb si acest lucru il ajutase foarte mult mai tarziu in viata cand isi gasise un scop si un loc in care era nevoie de el. Se pricepea sa repare multe lucruri si spera ca va reusi sa extinda lista cu cat mai multe pana ce nu va mai fi nevoie de el.

Simtea ca apartinea acolo mai mult decat va apartine vreunui alt loc, insa credea ca urma sa isi schimbe parerea pana la urma. El facea parte dintr-o misiune care va lucra la restaurarea unui intreg oras. Drumul lor urma sa dureze destul de mult, deoarece nu puteau pleca in acelasi timp cu totii si erau nevoie sa isi astepte randul.

Primii plecati erau cei care vor face o evaluare a orasului. Era nevoie de o estimare a ceea ce trebuia reparat si tot ei erau cei care vor incepe. Inainte ca o a doua expeditie sa ajunga, ei trebuie sa incerce sa repare locuintele. El va ajunge in ultima expeditie si va spera sa vada rezultate.

Pana atunci, putea sa se bucure de ceea ce vedea. Aici totul era curat, totul era perfect. Nu isi permiteau sa piarda controlul si erau nevoiti sa curete in fiecare zi, de mai multe ori pe zi. Uitase cum se numea orasul lui. Era un nume destul de usor de retinut, insa pur si simplu nu isi putea aminti. Probabil ca va intreba pe cineva daca va tine minte.

Vestile erau din ce in ce mai bune. Expeditia lor incepuse sa isi faca efectul. Se pare ca fusesera cateva cutremure in acea zona si blocurile aveau nevoie de o noua structura, era nevoie de o noua infatisare, insa de asta se va ocupa el.

Atunci si-a amintit. El provine dintr-un oras din categoria cabinet stomatologic numit Dental Praxis. El lucra aici de ceva timp si invatase sa repare orice tip de dinti, insa acum era ceva cu totul nou. Era nevoit sa paraseasca definitiv cabinetul stomatologic si sa lucreze pentru cateva luni pe cont propriu.

Orasul in care urma sa ajunga era o dantura care avea nevoie de reparatii. Blocurile erau dintii care aveau nevoie de o indreptare, iar el stia sa faca asta cel mai bine. Urma sa incerce sa faca o transformare pe masura numelui Dental Praxis si sa incerce sa faca dintii de nerecunoscut.

Era pregatit sa plece in ultima expeditie. Campania „Aparat Dentar” urma sa ajunga la destinatie si sa termine ceea ce au inceput. Doar timpul putea sa arate acum priceperea, insa nu te poti astepta la altceva atunci cand auzi numele Dental Praxis si atunci cand apelezi la serviciile lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s