Vara asta, La Tzara

Producatorii de jocuri au inceput sa scoata aceleasi titluri, adaugand doar mici detalii. Un nou joc de tip shooter? Il luam pe cel vechi, adaugam inca doua harti si trei arme si este ceva nou. Noul joc FIFA? Mai adaugam jucatorii, poate facem o mica imbunatatire la grafica si e un joc nou. Lista poate continua.

Pana aici. In premiera apare un joc care nu are nevoie de noi imbunatatiri si care nu a mai fost intalnit pana acum. La Tzara e cel mai nou joc pentru copii din intreaga lume. Adus de creatorii unor jocuri celebre precu „Tara, tara, vrem ostasi”, „Sticluta cu otrava” sau „Hotii si vardistii”, acesta promite sa revolutioneze industria jocurilor pentru totdeauna.

Pentru multi un joc care le aminteste de copilarie, La Tzara include o multime de faciliati care il fac sa iasa in evidenta in fata celorlalte jocuri. Daca la alte jocuri precum Farmville vezi o ferma cu cateva verze sau rosii, La Tzara te pune in fata a zeci de hectare cultivate cu fructe si legume in mediul inconjurator.

In cazul jocurilor video clasice poti doar sa vezi si sa auzi, fiind dependent de monitor si boxe sau casti, La Tzara iti permite sa vezi folosindu-ti doar ochii, sa auzi folosindu-ti doar urechile si adauga doua noi elemente. Acum poti chiar sa simti mirosul fructelor si sa le simti. Acum poti atinge animalele si le poti hrani chiar cu mana ta.

De asemenea, grafica depaseste orice asteptare. Daca s-ar masura cu ajutorul unei unitati de masura, grafica jocului La Tzara ar avea milioane de pixeli pe un ecran de peste 100 de inch, avand un nivel al detaliilor care depaseste tot ceea ce s-a lansat pana acum.

La Tzara este un concept unic si spatiul in care se desfasoara este un loc de langa Bucuresti, fiind singurul loc care include activitati pentru toti membrii familiei. Ati citit bine. La Tzara se adreseaza, atat copiilor, cat si parintilor, avand o serie de misiuni pentru fiecare.

Ce mai astepti?Vara asta lasa calculatorul si incearca noul La Tzara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s