SoftStep si pasiunea pentru dans

Vara reprezinta un anotimp foarte complex. Este anotimpul in care fugim de munca, insa in care facem totusi destul de multa munca. Vara reprezinta prietenii nostri, multa bucurie, vacante, mult soare si alte mii de lucruri. Desi ne spunem ca vara aceasta o sa ne relaxam si nu o sa facem nimic deosebit, reusim totusi in fiecare vara sa ne gasim o noua pasiune.

Unele persoane isi dau seama ca sunt pasionati de filme. Iarna, toamna, vara, toate s-au tradus prin munca in diferite locuri, prin multe lucruri de facut in afara locului de munca, prin sute de zile in care timpul ramas pentru ei era din ce in ce mai putin. Vara schimba toate acestea. Brusc, prietenii nostri au mai mult timp pentru a iesi la terasa, pentru a merge la un gratar sau la un meci de fotbal, si, cel mai important, pentru un film. Un film astazi cu prietenii, un film maine singur, inca un film cu prietenii si tot asa, toate acestea alimentand pasiunea pentru filme. Vara trece repede, insa pentru ei lasa in urma o pasiune care ii va urmari pentru multi ani.

Alte persoane isi dau seama ca sunt pasionate de citit. Toata lumea poate citi si sa spuna asta, insa ei sunt o cu totul alta categorie. Aceste persoane respecta toate regulile de mai sus, mereu avand prea putin timp pentru ei. Daca in alte anotimpuri era destul de greu sa isi gaseasca starea necesara pentru a face ceva sau erau prea obositi pentru a mai face altceva in afara de a manca si de a dormi, vara le incarca bateriile si brusc toate cartile din lume devin interesante. Chiar daca sunt acasa, chiar daca au plecat in vacanta, o carte reprezinta pentru ei o pasiune pana ce o termina. Apoi vine inca o mica pasiune si tot asa.

Insa exista si persoane care vara aceasta descopera ca pasiunea lor este dansul. Fara sa ne dam seama, viata ne da destule oportunitati pentru a dansa. Dansam in cele mai multe momente ale vietii noastre. Atunci cand primim o veste buna ne vine sa dansam de bucurie, la o nunta suntem putin obligati sa dansam, insa o facem pentru bucuria a doua persoane, chiar si cu sarcinile din fiecare zi incercam sa dansam. Incepem cu prima sarcina pe care reusim sa o conducem pana intr-un colt unde isi gaseste ca partener a doua sarcina a zilei, cei doi putand pleca linistiti de langa noi. Continuam sa ne combinam treburile pana nu ramanem decat noi. Ramanem doar noi si timpul nostru liber cu care putem dansa pana la biblioteca, pana la un film sau pana pe canapea, in fata televizorului.

Toate lumea danseaza. Copii, adulti, nu conteaza varsta pentru dans. Si uneori nu ne pricep atat de mult pe cat am crede. Pentru ca totul se invata. De aceea exista cursuri de dans pentru copiicursuri de dans pentru adulti. Si dansul, ca orice domeniu, se imparte in mai multe ramuri, fiecare cu cursurile aferente: cursuri de Vals Vienez pentru adulti, cursuri de Salsa pentru adulti, cursuri de Tango pentru copii, cursuri de Cha-Cha pentru copii si lista poate continua. Pentru toata aceasta lista exista SoftStep si cursurile lor de dans.

Vara nu s-a terminat inca, deci ai destul timp pentru a-ti descoperi pasiunea pentru dans cu SoftStep.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s