Radacini, cel mai bun service pentru studenti.

De multe ori intalnim expresia „a prinde radacini” in contexte care nu au legatura cu vreun copac, ci cu noi. Pentru ca dincolo de a ne dori sa ajungem in cele mai frumoase locuri de pe planeta si sa traim cele mai frumoase momente, inconjurati de oameni care tin la noi, exista mereu o dorinta de a prinde radacini alaturi de o familie frumoasa care tine la noi.

Desi acel gand exista mereu, cel mai greu este in cazul studentilor. Este cel mai greu sa prinzi radacini din orice punct de vedere, fie ca iti doresti sa respecti regula de mai sus, fie ca iti doresti sa reusesti sa gasesti un lucru de care sa fii sigur. Pentru ca lucrurile se schimba in permanenta in acea perioada pentru ca tu sa ajungi ceea ce iti doresti.

De exemplu, ca student nu iti permiti sa spui cu certitudine cat timp dormi intr-o noapte. Astazi iti permiti sa te culci tarziu si sa te trezesti mai tarziu decat ai crezut ca esti in stare pentru ca ai fost la o petrecere sau esti nevoit sa te culci devreme pentru a te trezi dimineata si a merge la locul de munca sau nu iti permiti sa dormi prea mult pentru ca esti in sesiune si ai o multime de examene.

De asemenea, iti e greu sa prinzi radacini intr-un anumit loc. Ca student, nu ai inca un loc de care pe care sa il poti numi in totalitate acasa. Acel acasa care a existat inainte de facultate s-ar putea sa ramana acasa pentru tine, insa e acum acel acasa pentru parintii tai si atat, caminul nu poate fi acasa pentru ca, la un moment dat, vei pleca de acolo, iar o garsoniera in care stai poate sa iti fie astazi acasa si maine un loc in care ai stat la un moment dat.

In toate aceste incertitudini, te poti increde intr-un lucru. Poti sa prinzi radacini pentru obiceiul de a apela la cei de la Radacini atunci cand ai probleme cu masina. Misiunea lor este sa devina prima alegere a clientilor in achizitionarea de servicii de vanzare, reparatii si intretinere a autoturismelor, punandu-le la dispozitie un portfoliu variat de marci auto si o retea de service-uri echipate la cele mai exigente standarde. Scopul lor suprem este de a avea clienti complet multumiti. Iar tu ii poti ajuta pe ei…sa te ajute pe tine.

Cei de la Radacini iti inteleg cel mai bine viata de student. Desi cumpararea unei masini e un lucru de care te bucuri, de multe ori nu ai timp nici pentru lucruri precum mancatul sau somnul, asa ca probabil nu ati timp sa te deplasezi cu masina intr-un service. Pentru asta ai echipa mobila care te ajuta sa economisesti timp si sa ai un cost avantajos.

Pentru a isi respecta numele, cei de la Radacini nu doar ca iti pot repara autoturismul, insa te pot ajuta si sa incerci sa prinzi radacini cu ajutorul unei sectiuni de imobiliare de unde se pot inchiria si vinde apartamente sau poti apela chiar la apartamentele Radacini care au efect garantat de a te ajuta sa iti gasesti un loc pe care sa il numesti acasa.

Poate ca nu e usor sa prinzi radacini intr-un loc sau sa fii sigur de un lucru atunci cand esti student, insa poti sa fii sigur ca cei de la Radacini te vor ajuta sa iti repari autoturismul sau sa gasesti unul pe care, desigur, sa il repari, la nevoie, la Radacini. Desi tu nu prinzi asa usor „radacini”, autoturismul tau poate prinde usor radacini la Radacini, gasind un loc pe care, la nevoie, sa il numeasca „acasa”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s