Philips Haircare, micul tau secret pentru ingrijirea parului.

Trebuia sa se strecoare cat mai incet pentru a nu declansa sistemul de securitate. Un singur pas gresit si situatia urma sa devina destul de neplacuta. Stia ca locul era foarte bine pazit si ca intr-o secunda putea sa fie incercuita.

A intrat prin acoperis, cu ajutorul unei franghii pe care a luat-o cu ea. Se gandise sa nu lase urme, asa ca o legase de fereastra si acum fereastra se inchidea incet in urma ei. Intrase fara probleme, insa acum incepea partea cu adevarat grea. Se afla la cinci camere distanta de tinta ei si ultima camera era cel mai bine pazita.

S-a uitat cu grija pe coridor. Nu era nimeni inca. Bun. A pornit spre a doua camera. Pana aici nu era nicio garda, insa stiuse sa se sincronizeze cu schimbul de pe acel sector si avea aproximativ 30 de secunde sa ajunga in a treia camera. Stanga, dreapta, a alergat putin pentru a trece de camera in care se afla centrul sistemului de securitate si a reusit.

Desi spunea ca a reusit, totul putea sa se termine in urma cu cinci secunde cand aproape fusese vazuta de cineva. Sau asa credea. Auzise niste pasi si fugise cat putuse, insa credea ca cineva i-a vazut piciorul chiar cand intra. Poate ca va fi trecuta cu vederea greseala.

Camera a treia devenise putin mai grea, insa era doar un barbat care o pazea. A plecat dintr-un colt, iar in timp ce el se uita plictisit la un tablou destul de scump pe care incerca sa il inteleaga, ea se uita la coridorul spre a patra camera si isi vedea de drum. S-a ascuns de un alt barbat care patrula pe acolo si avea cale libera catre a patra camera.

Aceasta parea o varianta putin mai grea pentru cea din urma. Trei gardieni care se uitau in jurul lor, probabil asteptand ca ceva sa se intample. Acel ceva se intampla chiar sub ochii lor cand ea profita de neatentia fiecaruia pentru a se strecura in spatele unor obiecte si pentru a ajunge in a cincea camera.

Aici, nimeni. Tinta ei se afla in mijlocul camerei, insa nu era nimeni. Trebuia sa fie o capcana. Atunci si-a amintit de ce i-au spus: lasere. Camera era plina de lasere care puteau da alarma. Insa si ea era pregatita. A scos un mic tub pe care il primise de la sefii ei si l-a pus pe podea.

Acesta s-a activat si a inceput sa arate, pe rand, fiecare raza. Cu agilitate, s-a strecurat pana in centrul camerei. Era langa acele obiecte pentru care se chinuise atat. Primul obiect era un aparat de indreptat parul Philips HPS930/00. A citit o placuta care se afla sub acesta:

Aparatul de îndreptat părul Philips Pro oferă cele mai bune funcţii: plăci flexibile din titan care oferă conducţie termică excepţională pentru îndreptare rapidă la presiune optimă. O durată de încălzire de 10 secunde pentru îndreptare imediată şi control digital al temperaturii.

Nu e rau. Al doilea era un ondulator Philips ProCare HP8619/00. Avea si el o placuta:

Doriţi să realizaţi bucle şi onduleuri cu aspect natural fără să vă faceţi griji că vă veţi deteriora părul sau vă veţi arde în timp ce vă coafaţi? Coafaţi-vă părul în linişte, datorită ondulatorului inovator ProCare de la Philips.

Philips  Aparat de îndreptat părul Pro Plăci flexibile din titan HPS930

Faceau parte din noua gama de produse pentru ingrijirea parului de la Philips. Nu existau altele mai bune pe piata si ea pusese mana pe ele. Acum pusese pana pe ceea ce avea sa devina micul ei secret de beauty pentru un par perfect ca la salon.

Operatiunea fusese un succes. S-a strecurat afara la fel de repede ca la intrare si, pana ce sefii ei sa intrebe daca a reusit sa le ia, ea statea acasa si isi ingrijea parul. O merita. Doar avea produse Philips.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s