Philips Garmentcare nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba

Oare care este un „must have” pentru garderoba unei femei? Avand in vedere cate produse exista pe piata si cate vor exista, care este acel produs fara de care o femeie nu isi poate imagina garderoba ei?

Poate ca unele femei ar spune ca sunt pantofii lor. Desi nu sunt intodeauna observati si, atunci cand sunt observati, nu sunt niciodata primul lucru pe care il apreciem la o femeie, ei sunt elementul central al unei garderobe si al unei tinute. Desi atat de putin apreciati, ei reusesc sa construiasca fiecare tinuta. In functie de ei se alege o anumita rochie sau un anumit detaliu care adauga ceva special. Desi exista atat de multi pantofi in fiecare garderoba si ei au un rol atat de important, nu par inca un „must have” cu acest sens al cuvantului.

Poate ca alte femei ar spune ca micile accesorii sunt acel lucru care nu trebuie sa lipseasca. Desi mai greu de observat decat pantofii si mai la vedere decat acestia, ele sunt cele care reprezinta acel detaliu pe care il aduc pantofii. Fara aceste accesorii, tinutei ii lipseste intotdeauna acel ceva. Mereu pare ca e perfecta, insa mai are nevoie de ceva care sa completeze peisajul si poate sa atraga atentia asupra unei potriviri.

Philips

Adevarul este ca un „must have” pentru garderoba ta este gama de statii de calcat de la Philips. GC7635/30, GC8622/20, GC8641/30, GC8650/80, GC9222/02, GC9231/02, GC9246/02, GC9550/02, GC6602/20, GC6615/20, GC6621/20, desi toate acestea par niste nume de cod pentru niste agenti sau ceva ce tine de informatica, fiecare este un numar care trebuie sa stea pe lista ta de cumparaturi. Desi toate hainele pe care le porti par sa iti compuna intreaga garderoba, ele sunt puse in valoare doar de lucruri precum un fier de calcat.

Acesta este detaliul pe care il cauti. Oricat ai incerca sa potrivesi detaliile, cel mai frumos detaliu este o rochie bine calcata. Aici nu trebuie decat sa potrivesti un fier de calcat cu abur cu o masa de calcat si ti-ai rezolvat toate problemele. Fata de un fier de calcat normal, un fier de calcat cu abur este 100% usor de utilizat, fara reglaje necesare. Acum puteti calca toate articolele care pot fi calcate unul dupa altul, fara a fi nevoie sa asteptati sau sa reglati selectorul de temperatura, fierul de calcat fiind gata de utilizare in 2 minute cu utilizare nelimitata. La toate acestea se adauga faptul ca este 100% sigur pe toate articolele care pot fi calcate, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul.

Philips  Sistem de călcare sub presiune 5,5 bari GC9222/02

Avand in vedere toate acestea, este clar ca fiarele de calcat de la Philips sunt un „must have” pentru garderoba ta, indiferent de anotimp si vremea de afara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s