Mobile Vet

Cu toti ne-am dorit la un moment dat un animal de companie. Vedeam atatia stapani fericiti care ieseau cu animalele lor si ne doream si noi sa fim la fel. Pentru ca parea cel mai frumos lucru din lume.

Vedem o multime de stapani cum isi plimba cainii pe afara si ne place sa ne uitam. Vedem toate rasele de caini, unele pe care am apucat sa le vedem de aproape, altele de care nu am auzit pana acum, caini din ce in ce mai activi si care te vad pe tine si pe restul lumii ca pe un stapan cu care se pot juca, ii vedem in parcuri, uneori pe strada, pe langa blocul nostru, oriunde. Si ne dorim si noi un caine.

Desi nu poti plimba o pisica pe afara si sa ii arunci un bat pe care ea sa il aduca, si o pisica e un animal de companie la care visam. Ne-am dori sa ne astepte atunci cand venim acasa, intr-o zi de iarna, iar dupa ce ne aseza pe canapea pentru a privi la televizor, sa vina langa noi si sa se aseze acolo, tinandu-ne de cald.

Orice animal am alege, acesta aduce cu el, la pachet cu bucurie si multe momente frumoase, si o responsabilitate mare. Noi trebuie sa avem grija sa aiba mancare si apa, daca este un caine sa avem grija sa il plimbam cat mai des, sa aiba un loc doar al lui, sa avem grija sa facem curat dupa el, sa avem grija de sanatatea lui. Pana aici totul a fost simplu, insa intram pe un teren necunoscut.

Desi sanatatea animalului tau de companie pare ceva complicat, cei de la Mobile Vet fac totul sa para simplu.

Inainte de toate, animalul de companie este o responsabilitate pe care trebui sa ne-o asumam, insa nu e o rusine sa ai nevoie de putin ajutor. Acel ajutor poate fi scris sub diferite forme: consultatii, internari, ambulanta veterinara, clinica veterinara, cabinet veterinar, servicii veterinare, analize veterinare, interventii chirurgicale, vaccinari, microcipare si lista poate continua. Parca si cainele tau incepe sa se simta bine cand aude ca va merge la Mobile Vet.

Poate ca uneori responsabilitatile aduse de un animal de companie eclipseaza bucuria pe care acesta o are cand te vede si bucuria pe care o ai tu cand il vezi, insa Mobil Vet e mereu acolo sa te ajute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s