Dentfix iti pregateste zambetul de vara

S-a trezit destul de greu din somn. Avusese multa treaba in ultimele zile si mai avea foarte multe de facut, insa nu se putea plange. Asta era viata lui si nu o putea schimba. Erau intr-un razboi continuu si nu isi permiteau sa piarda timp. Un atac putea interveni in orice moment.

Steagul era arborat, revendicand tinuturile inconjuratoare in numele Dentfix. Steagul era in bataia vantului si trecuse prin multe, insa reusise sa pastreze un alb fara de pata de-a lungul anilor, ramanand un simbol al luptei lor.

Tabara nu se afla in cea mai buna stare si avea nevoie de destul de multe reparatii. El lucra la Cladirea Smaltului care avea nevoie de cele mai mult reparatii. Fusese afectata cel mai tare de-a lungul anilor, deoarece aici se dadusera cele mai mari batalii. Aici luptasera eroi de razboi contra armatelor sub steagul bauturilor pline de zahar si sub steagul igienei neglijente.

Era una din cladirile cu care nu se puteau mandri, insa nu era iremediabil. Mai aveau de lucrat si in Zona Coroanei si in Camera Radacinii, unde urmau sa fie tinute proviziile. Traba lor era sa protejez Camera Radacinii de oricine, deoarece, daca aceasta era cucerita, totul era pierdut. Insa nu trebuia sa fie descurajat. Asta nu se va intampla. Doar sunt soldatii Dentfix.

Ca ultima masura de aparare, era nevoie de ceva la care inamicii nu se asteptau. Poate un aparat dentar care sa le dea timp sa repare totul. Sau o masura mai radicala, o albire profesionala a dintilor. Oricum se va ajunge la asa ceva, doar facea parte din serviciile cu care soldatii din tabara Dentfix se mandresc.

A pierdut prea mult timp cu gandurile. Trebuie sa se intoarca la munca. Zambetul de vara trebuie pregatit cu grija.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s