CMBB te ajuta sa pastrezi sanatatea celor dragi

Dincolo de toate lucrurile pe care le cumparam sau le videm, le gasim sau le pierdem, ni le dorim sau nu, dincolo de majoritatea lucrurilor de pe acasta lume se afla cei dragi. Ei sunt cei mai importanti pentru noi si am face orice pentru ei, chiar daca unori nu o recunoastem sau nu o recunoastem suficient.

Pentru cei dragi alegem sa ne gasim un drum in viata. Chiar daca noi putem face orice, ne simti datori fata de ei, pentru ca ne-au fost alaturi si nu ne dorim sa ii dezamagim vreo secunda. Ei au fost acolo pentru noi atatia ani, iar de acum e randul nostru. Noi trebuie sa fim ii duc pe ei intr-o vacanta pentru a vedea tara, noi trebui sa fim cei care merg cu ei la magazin si isi doresc ceva de acolo, noi trebuie sa fim cei care ii invata ceva nou. Pentru ca si ei ne-au dus in vacante, si ei ne-au cumparat mult mai multe lucruri decat ne putem aminti si tot ei sunt cei care ne-au invatat atatea lucruri.

Pentru cei dragi reusim sa ne gasim mereu timp. Oricat de ocupati ne simtim, oricat de interminabila pare lista de sarcini pe care am primit-o si oricat ne-a dori sa muncim fara oprire pentru a termina mai repede, pentru cei dragi gasim mereu timp. Chiar daca noi lucram chiar atunci la arhitectura unei case, ei sigur au o casa si poate ca ne vor spune ceva despre asta. Daca uitam, nu e nicio problema. Ii mai sunam o data.

Pentru cei dragi am face orice. Chiar daca ne suparam pe ei si ei pe noi, aceste lucruri trec pentru ca nu ne putem imagina viata fara ei.

Dintre toate persoanele dragi noua, unei persoane ii datoram foarte multe: mamei noastre. Fiecare mama face orice pentru copilul ei, reusind sa faca uneori chiar si imposibilul pentru el. Si noi ramanem pentru mamele noastre acelasi copil. Pentru ea, cel mai greu moment era cand noi ne imbolnaveam. Parca isi dorea sa fie ea bolnava in locul nostru, iar acum rolurile s-au schimbat.

Acum am crescut si simtim ca noi trebuie sa avem grija de mamele noastre. Si cautam orice metoda pentru a o face. Cea mai eficienta metoda contine, printre altele, si cuvinte precum Laborator, Imagistica sau Clinica pentru copii. Metoda in care mama noastra e nucleul familiei se prescurteaza CMMB, sau, in varianta mai lunga, Centrul Medical Matei Basarab.

Mama noastra a avut grija de noi ani intregi, iar acum e randul nostru. Pentru ca, daca exista un lucru care merita pastrat cu adevarat, acel lucru este sanatatea celor dragi. Iar cei de la Centrul Medical Matei Basarab sunt experti la asta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s