BLUE AIR, vacanta de iarna planificata vara.

Exista o vorba care spune „Sa iti faci vara sanie si iarna car.”. Si se potriveste perfect cu viata noastra de zi cu zi.

In viata ne dorim multe lucruri. Ne dorim sa ne putem cumpara oricand o masina noua pentru ca cea veche fie nu exista fie are nevoie sa fie inlocuita dupa ce ne-a servit ani intregi si, in ciuda faptului ca se simtea veche si depasita de toata tehnologia, reusea sa fie ceea ce ne doream. Ne dorim sa ne putem cumpara un televizor nou. Unul mai bun, mai mare, cu mai multe functii, care sa ne permita sa vede totul fara sa ne chinuim. Nu conteaza niciun raport intre camera, televizor si distanta dintre noi si televizor, un televizor mare e un vis la fel de mare. 

Ne dorim sa ne cumparam foarte multe lucruri si pentru fiecare trebuie sa ne gandim din timp cum sa economisim.

In viata ne dorim sa putem face foarte multe lucruri. Ne dorim uneori sa putem lua o pauza, sa ne uitam la televizor sau sa ne uitam la un film, sa ne putem juca pe calculator. Ne dorim sa putem uita de locul de munca si sa plecam sa ne plibam pe afara, sa ne vizitam prietenii sau sa iesim la un restaurant, sa face orice ne dorim in acel moment.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa ne terminam cat mai repede treaba si sa speram ca nimic nu va interveni.

Incercam mereu sa ne facem vara sanie si iarna car, insa uneori reusim abia in toamna, respectiv primavara. Ne dorim sa putem pune vara bani de-o parte pentru a putea face un anumit lucru mai tarziu, fara a ne face griji in legatura cu orice. Tocmai de asta vara ne gandim la vacanta de iarna cu BLUE AIR.

Blue Air - Bilete de avion ieftine

Poti alege inca de acum o destinatie precum Paris sau Milano, cauti un orar de zbor, daca e nevoie apelezi la serviciul de transfer pentru a ajunge cu microbuzul si te poti bucura de zborul tau. Pe langa faptul ca econoisesti bani si esti sigur de viitoarea ta vacanta, o rezervare la BLUE AIR vine la pachet cu o multime de servicii: transfer, Blue Bistro, Bagaj si Check-in, adica pe langa bucuria de a iti indeplini un vis, te poti bucura de zbor cu o portie de mancare(serviciul Blue Bistro) si sa fii sigur ca nu vei avea nicio problema.

Poate ca uneori nu reusesti sa iti faci vara sanie si iarna car, insa sigur reusesti sa iti faci vara o rezervare la Blue Air si iarna sa te bucuri de vacanta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s