Vittel, esenta verii

Oare care este esenta verii? Ce este acel lucru care nu poate sa lipseasca din nicio vara si care ne ajuta sa ne bucuram de acea vara?

Ar putea fi excursiile. In fiecare vara simtim ca trebuie sa plecam cat mai departe de casa pentru a vedea ceva nou, pentru a cunoaste pe cineva nou, pentru a simti ceva nou, pentru a fugi de rutina noastra care se rezuma la munca, mancat, privit la televizor si somn, pentru a fugi de responsabilitate, de tot. Intr-o excurisie nu mai esti inginer, doctor sau scriitor. Intr-o excursie esti doar tu. Insa uneori nu iti permiti financiar sau datorita timpului sa pleci intr-o excursie, insa tot reusesti sa te bucuri de vara. Deci excursiile sunt o parte frumoasa a verii, insa nu sunt esenta verii.

Ar putea fi prietenii pe care avem in sfarsit timp sa ii vedem si destule locuri in care sa ii vedem. Iarna nu iti doresti atat de mult sa iesi din casa. Desi ninsoarea e atat de frumoasa si iti doresti sa vezi cum se asterne zapda, insa tot in casa e mai frumos. In casa e cald. Acum nu iti doresti ca in casa sa fie cald si acum ai ocazia sa iesi afara la gratare, la un joc de fotbal, la terasa, oriunde iti doresti cu prietenii tai. Insa uneori reusesti sa te bucuri de o zi de vara si fara altcineva in jurul tau, deci nu asta e esenta verii.

Oricat ai incerca, nu gasesti ceva fara de care sa nu iti poti imagina vara. Poate doar aerul conditionat, insa noptile iti demonstreaza ca poti sta si fara el si zonele de munte iti arata ca nici ziua nu e nevoie de aer conditionat, deci nici el nu e esenta verii. Cei de la Vittel au totusi un raspuns pentru intrebarea ta.

Dupa parerea lor, esenta verii este apa buna. Esenta verii este apa Vittel. Si pentru ca o bucurie nu vine singura, cei de la Vittel vor sa mai adauge ceva la esenta verii. Asa ca s-au gandit la un concurs pe care l-au numit „GASEȘTE COMOARA DE PE STICLELE VITTEL : O EXCURSIE LA Disneyland PENTRU TOATA FAMILIA” si au explica si cum il poti castiga.

In perioada 5 iunie-31 august 2014, cauti in magazine sticlele Vittel, de 0.33l, cu sticker promotional, cumpara minimum o sticla si introdu codul unic pe site-ul http://www.vittel.ro, în secțiunea “Inscrie codul aici”.

Codul promotional unic poate fi introdus o singura data.

Dupa validarea datelor de contact si a primului cod unic introdus, vei primi un cod PIN pe care trebuie sa al pastrezi si sa il introduci si pe acesta, in formularul de participare, de fiecare data cand introduci un nou cod unic promotional.

Fiecare cod unic promotional iti poate aduce nenumarate premii pe site. 
Mecanismul este cat se poate de simplu: cu cat cumperi mai multe sticle de Vittel Disney, aflate în campanie, cu atât poți descoperi mai multe premii mici: 
– La 3 sticle cumparate, ajungi la prima “comoara” Vittel: wallpaper cu personajele Disney, din campania curenta.
– La 5 sticle cumparate, gasesti alta “comoara” Vittel: o serie de sabloane de colorat, cu personajele Disney din campanie pe care le poti descarca si printa pentru cei mici. 
– La 7 sticle cumparate: forme de coronita si de urechi de soricel pentru cei mici pe care le poti printa si apoi asambla pentru ei. 

Urmărește site-ul campaniei și după 31 august poți afla dacă ai câștigat unul dintre premiile mari puse în joc: o excursie la Disneyland Paris pentru toată familia sau apă Vittel pentru tot restul anului. Poate ca tu vei fi unul dintre cei care va parcurge intreaga harta a premiilor.

https://i1.wp.com/vittel.ro/images/vittel_logo_vertical.png

Poate ca excursiile nu sunt esenta verii, insa nu strica atunci cand sunt accesorizate cu apa buna de la Vittel.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s