Recomandati.ro

De multe ori ai impresia ca parerea ta nu conteaza prea mult. Iti repeti acest lucru, insa multe situatii isi doresc sa te contrazica.

Atunci cand votezi pentru prima oara, te gandesti ca ai devenit in sfarsit un adult si parerea ta va conta, acum parerea ta va fi doar a ta si va fi considerata doar a ta. Ti se spune ca votul tau va conta, deci pentru prima oara in viata, simti ca tu vei lua decizia cea mare. Daca parerea ta si votul tau conteaza, la fel se intampla si pentru alte milioane de persoane. Adaugand la lista alte milioane de voturi, al tau incepe sa conteze tot mai putin.

Intr-o multime, exista mereu minim o parere pentru fiecare persoana. Fie ca iti spui parerea cu voce tare, fie ca o spui in gand. Daca tu vrei ca parerea ta sa conteze, o spui cu voce tare si sper ca acea voce sa fie a multimii. Insa o parerea atrage dupa ea alte 10, si apoi fiecare noua parere alte 10 si brusc parerea ta nu mai e atat de importanta. E doar radacina de la care a plecat totul, insa e uitata pentru fiecare ramura si frunza noua care apare.

Exemplele pot continua si incep cu tine la gradinita si se termina cu tine adult. Pana aici. De acum, parerea ta va conta cel mai mult. Pentru tine exista acum Romandati.ro, locul in care parerea altora chiar conteaza.Si automat si a ta.

Pentru ca de multe ori iti doresti sa gasesti un restaurant care sa iti livreze mancarea rapid si trebuie sa incerci 10 pana il gasesti pe cel potrivit, pentru ca de multe ori iti doresti sa gasesti un magazin de IT care sa iti ofere cele mai bune servicii si cele mai mici preturi, pentru toate acestea si multe altele ai Recomandati.ro care reprezinta o comunitate a oamenilor care au beneficiat de serviciile unei anumite firme, sau si-au petrecut timpul in diverse locuri si nu reprezinta un site comercial. Totodata, recomandati.ro se bazeaza pe interactiunea dintre utilizatorii site-ului si pe parerile acestora pentru a obtine cel mai bun feedback asupra unei firme/locatii.  

Poate ca de multe ori parerea ta nu conta prea mult, insa acele multe ori nu aflasera inca de Recomandati.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s