Re-incarcare pentru tine si pentru cei dragi

Vine un moment in care trebuie ca cineva sa plece de acasa. Stim ca acel moment intervine la un moment dat, insa ne dorim sa uitam asta.

La inceput, plecam de acasa doar pentru cateva minute in timpul unei plimbari cu parintii. Avem doi ani si nu stim prea multe despre ceea ce se intampla, insa ne place sa ne plimbam si sa plecam de acasa. insa ne intoarcem repede si asta a fost tot.

Varsta de 3 ani aduce cu ea gradinita si 5 zile pe saptamana in care incepem sa plecam mai mult de acasa. Stam pentru 3-4 ore impreuna cu alti copii, insa nu alegem noi prea multe. Suntem dusi acolo, ne jucam, plecam de acolo si repetam.

Urmeaza scoala si liceul si orele petrecute in orice alt loc in afara de casa sunt tot mai multe, deci aratam ca urmeaza sa plecam de acasa mai mult de cateva ore la scoala sau cateva zile intr-o tabara. Incepem sa fim noi cei care decid daca plecam sau nu de acasa.

Dupa liceu urmeaza facultatea, insa este posibil sa nu fie chiar sfarsitul vietii noastre in casa cu care ne-am obisnuit dupa atatia ani. Facultatea se poate afla in oras, iar noi sa alegem sa ramanem acasa si sa ducem o viata normala.

Gasim exceptii pentru orice situatie, insa uneori apare o exceptie si de la exceptie. Uneori facultatea nu mai inseamna Bucuresti, Cluj Napoca sau Craiova, ci facultatea noastra deja e la mii de kilometri in alte tari cu limbi pe care trebuie sa le invatam. Poate chiar mergem sa muncim in acele tari cu limbi pe care incercam sa le intelegem.

Stim ca uneori plecam pentru a-i ajuta pe parintii ramasi acasa, insa stim ca banii nu ajung pentru a-i sustine. Au nevoie si de suport moral si de un apel in fiecare zi care sa le spuna ca suntem bine si ca viata e din ce in ce mai buna. Nimic nu e gratis, asa ca e nevoie de credit pe telefon pentru extraoptiuni si pentru acele apeluri. Noi ne-am dori sa putem sa reincarcam oricand pentru parintii care poate au ramas in urma cu tehnologia si nu se mai descurca, insa e o mica problema. O problema mica de cateva mii de kilometri.

Insa acum kilometri nu mai conteaza. Poate ca valoarea nu e mare, insa gestul conteaza si intentia de a ramane mereu in contact cu cei dragi este cea mai importanta si aduce si o latura emotionala. Romanii emigrati ii pot ajuta pe cei ramasi in tara cu ajutorul Re-incarcare.

Nu e nevoie decat de retea, Vodafone, Orange sau Cosmote, valoarea reincarcarii, numarul de telefon si o adresa de mail si suntem din nou mai aproape de cei dragi.

Poate ca nu poti sta in fiecare zi langa ei si ii vezi doar o data pe an fata in fata, insa Re-incarcare te ajuta sa vorbesti mai usor cu cei ramasi acasa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s