Philips Kitchen, partenerul tau de echipa in bucatarie.

De multe ori avem nevoie de un ajutor in viata pentru anumite lucruri. La inceput noi suntem acel ajutor, apoi schimbam acest lucru treptat. Pentru ca orice ajutor are si el nevoie de putin ajutor.

Atunci cand suntem la gradinita, avem nevoie de ajutor de la un adult pentru a face multe lucruri. Pentru a iesi din casa, pentru a manca, pentru ca un alt copil sa ne dea si noua jucaria lui, pentru a ne lega sireturile, pentru a ne imbraca si lista poate continua. La randul nostru suntem ajutoare pentru mamele si tatii nostri, ajutandu-i sa gateasca, sa care diferite lucruri, sa faca putina curatenie sau sa se relaxeze. Uneori nu ajutam prea mult la ultima parte, insa gestul conteaza.

Crestem si ajungem la scoala, deja stim sa ne legam sireturile, sa ne imbracam, stim cum sa vorbim cu alti copii si mancam singuri. Insa devenim din nou ajutoare in bucatarie, de data asta cu putin mai multa experienta. Stim ca ouale sunt fragile si incercam sa nu le spargem, stim ca vasele devin foarte usor bucati si incepem sa intelegem cate ceva despre mancare.

Dupa scoala urmeaza liceul si deja devenim un bucatar pentru maestru din bucatarie, mama. Stim si noi sa preparam chestii simple, ii dam mamei idei si stim ce ii trebuie inainte ca ea sa ne ceara. Devenim un ajutor tot mai bun in bucatarie, insa suntem un ajutor care se „strica” destul de repede. Dupa mai putin de 20 de ani, nu mai suntem ajutoare pentru mama si ne cautam si noi alte ajutoare care sa ne completeze.

Noi plecam, insa putem lasa in urma un ajutor care nu va pleca niciodata. Poate un multicooker, poate un juicer, poate un handblender. Poate un handblender HR1607 sau HR1627, un juicer HR1871 sau HR1855, de ce nu, un multicooker HD3037 sau HD3070. Oricare dintre ele poate deveni mana dreapta pentru tine in bucatarie.

In timp ce in lume apar echipe din ce in ce mai variate, tu de ce nu ai face echipa in bucatarie cu un blender Viva Collection de la Philips? El promite ca va prepara orice reteta si ca mereu te va aplauda si iti va multumi mergand ca in prima zi. Calitatea Philips o garanteaza.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s