Philips Floorcare si curatenia casei tale.

Ai intrat inarmat in pestera dragonului. Nu mai exista amanare pentru ceea ce urma si era totul sau nimic. Tu sau dragonul, o batalie, un invingator. 
Ai inceput sa vezi urmele dragonului pe jos si pe o piatra pe care te-ai asezat pentru a te odihni doar o secunda. Ai fost trezit de un sunet care te-a facut sa te ridici in picioare si sa iti ridici sabia. Era un marait care venea fin apropiere. 
Ti-ai continuat inaintarea si iti dadeai seama ca ca erai acolo la momentul potrivit. Inca o zi de intarziere si dragonul si-ar fi lasat urmele in intreg regatul. Ai luat-o la stanga si l-ai vazut. Statea impunator si te astepta pe tine. 
L-ai privit o secunda, ai oftat si ai pornit la lupta. Incercai sa te feresti de coada dragonului si ii raspandeai cu o lovitura pentru fiecare ratare. Yu loveai, iar dragonul se dadea inapoi pana ce a ajuns intr-un colt. Aici era momentul pentru lovitura decisiva. In timp ce sabia ta era in aer, ai auzit acel sunet. Nu era posibil sa fie un alt dragon. 
Pentru ca nu era. In jurul tau, totul se transforma. Pestera in care intrasei era sufrageria ta, piatra pe care ai stat era fotoliul tau si tu clar nu erai un cavaler. Dragonul cu care te luptai era praful si mizeria care se adunase in sufragerie si iar incercasei sa faci totul mai amuzant. 
Iti luasei aspiratorul de mana si incepusei sa faci curatenie, insa lupta cu praful a fost atat de intensa incat ai luptat si cu perdelele, moment in care te-ai trezit. Erai in continuare inarmat cu aspiratorul tau Philips. 
Philips  Aspirator portabil Baterie de 3,6 V FC6140/01
Ai fost convins de noile directive UE privind eficienta energetica pentru aspiratoare. Suna bine sa poti avea o casa curata in 2 timpi si 3 miscari si economie de energie, iar Philips oferea in continuare performanta inalta si totodata eficienta energetica. Te-a convins noua eticheta energetica si modul de interpretare al acesteia, valabil la actuala gama de aspiratoare Philips.

CLASĂ DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Clasa de eficienţă energetică este rezultatul consumului de energie la care se adaugă performanţa de curăţare pe suprafeţe dure şi covoare. Este indicată pe o scală de la A la G şi diferenţiată cromatic prin săgeţi. Scala începe cu A – cea mai bună clasă de performanţă

CLASA EMISIILOR DE PRAF

Se referă la calitatea aerului care este eliberat înapoi în cameră; această valoare indică gradul de puritate a aerului eliberat, prin urmare, calitatea filtrării.Aceasta este indicată pe o scală de la A la G, unde A este cea mai bună clasă de performanţă.

PERFORMANŢA DE CURĂŢARE A COVOARELOR

Această valoare reflectă procentajul de absorbţie a prafului de pe un covor de test standardizat.

PERFORMANŢA DE CURĂŢARE

Aceasta este indicată separat pentru covoare şi suprafeţe dure, pe o scală de la A la G, unde A este cea mai bună clasă de performanţă.

CONSUMUL ANUAL DE ENERGIE (kWh/an)

Aceasta este o valoare indicativă a cantităţii de energie utilizate la aspirarea de 50 de ori a unei suprafeţe de podea medie de 87 m2. Valoarea efectivă va depinde de modul în care este folosit aparatul.

 NIVELUL DE ZGOMOT (dB)

Nivelul de zgomot al aspiratorului indicat în decibeli (dB).

 PERFORMANŢA DE CURĂŢARE A SUPRAFEŢELOR DURE

Această valoare reflectă procentajul de absorbţie a prafului de pe o suprafaţă dură de lemn standardizată.

Probabil ca si data viitoare vei lupta cu alt dragon al prafului, insa aspiratorul tau va fi mereu langa tine pentru a-ti oferi o casa curata.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s