miniPRIX si preturile mici

Mereu ne-am intrebat care este cel mai mic lucru din Univers. Acel lucru din care totul este format si care este raspunsul la multe intrebari.  S-a plecat de la lucuri pe care le puteam vedea cu ochiul nostru, apoi s-a coborat tot mai jos pana cand deja doar intuiam ceea ce se afla acolo.

Printre altele, cercetatorii au descoperit si ceva intresant. Incercand sa gaseasca ceva mai mic decat lucrul de la care plecasera, au gasit ceva ce i-a mirat. Parea o mica bula in care stateau ingramadite foarte multe lucruri. 

Privind mai atent, au observat lucuri cunoscute: planetele din Sistemul Solar, Soarele, Luna, Pamantul. Totul era atat de clar incat au putut sa vada si continentele, tarile si au coborat pana la orase. Vedeau o multime de omuleti care isi conduceau masinutele pe langa casutele lor, copii care se urcau in copacei si se jucau cu niste mingiute, totul era in miniatura.

Savantii s-au putut vedea chiar si pe ei in miniatura, aparent uitandu-se la randul lor la ei in miniatura si tot asa. Totul era atat de mic, si totusi atat de clar. Reuseau chiar sa vada prin apa nisipul, reuseau sa vada prin ferestre zeci de plante asezate cu grija, reuseau sa vada prin parbrizul masinilor chipul oamenilor.

S-au gandit sa vada si cum e viata micutelor lor variante si au inceput sa verifice preturile. Exceptand faptul ca plateau cu bancnote si monede micute sau scoteau un card de credit pe care noi l-am pierde in timp ce il tinem in mana, totul parea ca este normal.

Insa era ceva ciudat cu un magazin. Desi totul era clar, nu puteau vedea preturile. In acea lume micuta, preturile erau mult prea mici pentru a putea fi citite. Au vazut o mica fetita cu telefonul ei trecand pe acolo. Se pare ca intrase in aplicatia miniPRIX la purtator care se putea descarca gratuit din App Store si Google Play. Sau cum se numesc versiunile lor mai micute.

Deci probabil ca miniPRIX era numele magazinului. Desi puteau sa vada destul de clar blugii pentru barbati si rochiile, pretul era pur si simplu prea mic. Daca luau in considerare faptul ca pretul era la fel de mic comparat cu realitate la fel cum omuletii erau mici in comparatie cu realitatea, concluzia era una singura.

Pana la alte descoperiri, este clar ca cel mai mic lucru din lume sunt preturile de la miniPRIX. Sau reducerile de la miniPRIX, desi aici nu putem decat sa ne imaginam cum arata aceste preturi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s