Hilmi Medical Center si sanatatea ta.

Afara era din ce in ce mai cald. Meteorologii spuneau ca era cea mai calda vara cu care avusesera de-a face pana atunci. Plecand de la temperaturi de 37 de grade care atrageau mii de apasari de butoane pentru pornirea aerului conditionale, mii de pahare pline de suc sau bere rece care se ciocneau la terase si mii de oftari si incantatii pentru chemarea verii, termometrele incepeau deja sa sa depaseasca 45 de grade si nu se opreau. Era provocarea pe care toate masurile impotriva tenperaturilor o asteptau. 
Producatorii de telefoane recomandau ca telefoanele sa fie folosite doar in casa pentru a fi puse la adapost in fata caldurii care ar putea avea consecinte neplacute. 
Toate alimentele isi schimbau ambalajul si reteta pentru a rezista mai bine si recomandau sa fie puse la adapost si consumate doar in casa. Cei care erau nevoiti sa iasa din casa nu mai puteau apela la inghetata, deoarece inainte de a o putea deschide ea nu mai era asa de inghetata si deja devenise o bautura cu gust de ciocolata sau fructe de padure. 
Se recomanda ca totul sa fie pus la adapost, dar cum poti sa iti pui sanatatea la adapost pe timp de vara? Telefonul poate fi inlocuit, inghetata se produce in continuare, bere mai exista in frigider, insa sanatatea ta nu mai exista in alt loc, nu poate fi inlocuita si nu e produsa de nicio fabrica. 
Pe timp de vara, medicii recomanda sa iti pui sanatatea la adapost la umbra celor de la Hilmi Medical Center. 
O oaza de racoare si sanatate, aici sanatatii tale i se vorbeste despre lucruri precum dermato-cosmetica si cancerul de piele, invatand-o cum sa se fereasca de pericole. Atunci inveti si tu ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci, sau ce ar fi bine sa nu faci.
Clinica medicala privata – Hilmi Medical Center
Indiferent cat de ridicata ar fi temperatura, indiferent cat de grele sunt conditiile, Hilmi Medical Center te va invata cum sa iti pui sanatatea la adapost pe timp de vara.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s