Editura Litera si lupta dintre vechi si nou.

Publicul incepuse sa devina tot mai agitat si mai nerabdator pe masura ce meciul era tot mai aproape. Arbitrul a aparut in mijlocul ringului, iar microfonul a apatut si el. 
-Doamnelor si domnilor, bun venit la una dintre cele mai mari evenimente ale mileniului. Batalia dintre vechi si nou. 
In coltul din stanga, cu o viteza de citire superioara si reprezentand noul, cartea electronica, iar in coltul din dreapta, reprezentand vechiul, cartea in format tiparit. 
S-a auzit un „ding” si lupta a inceput. Cei doi s-au invartit prin tot ringul pentru cateva minute, apoi au inceput meciul. 
Cartea in format tiparit ataca cu senzatia pe care citirorul o are atunci cand simte paginile cartii. Lovitura este una directa si va conta la calculul punctelor. 
Cartea electronica riposteaza cu dimensiunile reduse ale acestora, o intreaga biblioteca fizica putand fi pe un ebook reader de 6 inch. 
Lovitura nu este ignorata, venind argumentul ca o carte tiparita nu are nevoie de curent electric si nu se poate stinge vreodata. 
Versiunea electronica raspunde cu faptul ca nu paginile sunt mereu albe si au lumina de la dispozitivul de pe care sunt citite. 
Loviturile continua cu costurile de productie si disponibilitatea mai multor titluri. In final, in ring stateau cei doi, obositi si nemaiavand alte argumente. 
-Pana la urma de ce ne batem? 
-Nu stiu. 
-Nu mai bine am face ceva impreuna? Cum ar fi un magazin care sa comercializeze carti in mediul online. Atat in format tiparit cat si electronic
Si astfel a aparut editura Litera care a reusit cu ajutorul categoriei IQ 230 si a promotiilor sa gaseasca un compromis intre cartea electronica si cea in format tiparit.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s