Deja-vu cu ABDcomputer

Avea un sentiment de deja-vu. Ceva din acea zi se mai intamplase la un moment dat, insa nu isi dadea seama exact ce. Poate ca fusese un vis, poate ca acel lucru se intamplase.

Poate era vorba de ceea ce isi cumparase de mancare in acea zi. NImic special. Putina carne de pui, trei oua, o paine feliata, o cutie de lapte, o sticla de suc, doua iaurturi si un baton de salam. Nu putea fi vorba de mancare, amintirea parea sa faca referire la ceva ce cumpara foarte rar.

Poate era vorba de ceva ce isi cumparase in ziua aceea. Orice isi cumparase. Pe langa mancare, isi mai luase si un tricou nou, un telefon nou, un router si inca vreo 5 lucruri mai mici sau mai mari, insa nu avea acelasi sentiment cand se gandea la ele. Nu aveau acel ceva. Simtea ca acel ceva pe care il cauta avea legatura si cu un pret foarte bun.

Daca nu era ceva ce a cumparat, poate o persona pe care a intalnit-o dupa mult timp. Pe cine intalnise in acea zi? Pe parintii lui, doi prieteni foarte buni, un vecin si pe vanzatoarea de la magazin. Cu parintii lui vorbea in fiecare zi, cu prietenii lui de cel putin 5 ori pe zi, cu vecinul lui in fiecare dimineata atunci cand se trezea si iesea la o plimbare, iar pe vanzatoarea de la magazin o vedea cel putin o data la cateva zile cand isi facea cumparaturie. Persoana sau lucrul pe care l-a intalnit era ceva care il impresionase foarte mult.

Isi amintea ceva legat de un pret bun, ceva ce isi cumpara foarte rar si ceva ce il impresionase foarte mult. Ce ii dadea acel sentiment de deja-vu? Stai putin, nu avea oare acel sentiment de deja-vu datorita celor de la ABDcomputer?

Acum si-a amintit. In fiecare vara isi cumpara ceva de la ABDcomputer. Asta explica de ce isi amintea de o persoana pe care o intalneste rar. Acel lucru care il impresionase foarte tare era oferta variata pe care o gasise: monitoare, calculatoare, componente de calculatoare, iar pretul foarte bun era datorat monitorului pe care tocmai il cumparase, un Nec MultiSync EA241WM de 24 de inch. Stia inca de la inceput ca era un monitor second hand, insa pretul si seriozitatea celor de la ABDComputer compensa pentru asta.

Acum ca isi rezolvase problema, se putea bucura de noul lui monitor si astepta urmatorul an pentru a se bucura de alt deja-vu de vara cu ABDcomputer.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s