Cartuseria si albumul verii

Isi amintea de acea poza. Era facuta in urma cu cativa ani. Isi amintea si acum acea vara. Fusese pentru prima oara cand plecase singur intr-o vacanta si era unul din momentele pe care nu isi dorea sa le uite vreodata. Desi totul ramasese la fel de clar in mintea lui, isi dorise sa aiba si o fotografie de atunci. Aparatul cu care fusese facuta era pierdut acum undeva prin casa si nu mai putea fi folosit, insa el anticipase asta si se asigurase ca fotografia era una pe care sa o poata atinge. Isi amintea cum s-a dus si a cerut femeii din fata lui sa ii scoata poza la imprimanta. A asteptat cuminte si se uita in permanenta la acea imprimanta care tocmai ii printa un moment din viata.

A continuat asa cu fiecare fotografie. Anii treceau si el se schimba in permanenta. A dat paginile pana a ajuns la una goala. Era pagina pe care trebuia sa o umple cu vara asta. Oare ce va fi pe acea pagina?

Oare va fi doar o pagina? De ce sa nu faca un album separat doar pentru vara asta? Sa faca albumul verii, pe hartie. Si poate ca va face totul singur. Nu chiar singur, Cartuseria il va ajuta cu o imprimanta. Poate o imprimanta Canon Selphy CP910 Wireless Compacta

Poate scoate poze de 100 x 150 mm, 86 x 54 mm. 50 x 50 mm. 22,3 x 17,3 mm, o coala de 100 x 150 mm in 47 de secunde, poate sa scoata pozele de pe aparatul foto sau de pe smartphone, toate acestea facute de o imprimanta de 178 x 127 x 60,5 mm.

Chiar atunci si-a amintit discutia dintre el si seful lui. Ii spusese ca isi cumparase si el o imprimanta si ca era destul de multumit. Spunea chiar ca orice consumator persoana fizica sau juridica poate sa reduca costurile din birou folosind un site complet de consumabile alternative. Sau ceva de genul. El retinuse ca isi cumparase o imprimanta de la Cartuseria si ca era foarte multumit.

Numarul de poze nu conta acum. Putea oricand sa isi scoata la imprimanta albumul verii si daca va avea nevoie de un cartus, stia unde poate gasi sigur unul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s