BileteAvion are un bilet pentru orasul pe care vrei sa il vizitezi.

Orasul meu e clar cel mai frumos. Sunt sigur ca nu doar eu ma gandesc la el asa si nu e singurul oras cu un astfel de statut. Probabil ca pentru multi, orasul in care s-au nascut e cel mai frumos. Acolo e casa in care ai crescut, gradinita la care ti-ai facut primii prieteni, scoala care te-a invatat primele lucruri si liceul care ti-ai aratat ce vrei sa faci in viata. 
Orasul in care te-ai nascut tu e frumos, insa nu toti s-au nascut acolo. Si vrei sa vezi unde s-au nascut ei si de ce orasul lor e mai frumos. 
De exemplu, ai vrea sa vizitezi Parisul. Ai cobori din avion si te-ai duce la primul om pe care l-ai vedea pe strada si l-ai intreba „De ce credeti ca Parisul e atat de frumos?”. El ar putea sa iti spuna despre turnul Eiffel, despre Arcul de Triumf, Catedrala Notre Dames, ar putea sa spuna ca Parisul e frumos datorita tuturor oamenilor. 
Ai vrea sa vizitezi si Londra. Repetand acelasi lucru, ai putea afla despre Big Ben, despre Ochiul Londrei, despre Palatul Westminster si despre Turnul Londrei. 
Ai putea vizita si Barcelona si acelasi lucru s-ar intampla. Oare de ce aceste orase sunt frumoase? Ce au in comun? Poate sunt oamenii si povestile lor care scriu in fiecare moment o noua istorie. 

Sau poate ca sunt frumoase pentru ca pentru toate iti poti cumpara bilete de la BileteAvion la preturi foarte bune. Poate da orasul tau nu e inca o destinatie de pe BileteAvion, insa tu esti din orasul tau si tot tu ai cumparat un bilet de acolo. Poate chiar va aparea un oras mai frumos cat orasul tau. Acela va fi clar orasul pe care iti doresti mult sa il vizitezi si clar BileteAvion va avea un bilet de avion pentru acel oras.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s