Biciclop, inspiratie de vara

Vedea doar soseaua in fata lui. Erau probabil mii de kilometri de sosea care se pierdeau in departare, insa el banuia ca se va duce pana acolo. Nu stia exact unde se va duce in continuare, insa nu ii pasa prea mult.

Vazuse multe in ultimele trei luni. Vazuse multe lucruri care la prima vedere nu aveau legatura intre ele, insa el gasise legatura. Stia ca nu vazuse tot ceea ce se putea vedea, insa mai avea destul timp.

Incepuse cu propriu oras. La inceput, orasul sau se limitase pentru el la strazile pe care le vedea in fiecare zi spre locul de munca si inapoi acasa, la apartamentul lui, la doua-trei restaurante la care manca si la doua supermarket-uri aflate la doua strazi distanta si de la care isi cumpara zilnic mancarea.

A privit mai atent si a observat ca orasul lui era mai mult de atat. A observat sute de oameni care treceau pe langa el in permanenta, sute de masini care mergeau impreuna cu el si care il conduceau pana acasa, insa a observat si ceva la care nu se mai gandise. A observat si o multime de biciclisti.

A continuat cu alte orase, iar reteta nu se schimba. El isi rezumase zilele la ridicatul din pat, mancatul, plecatul la locul de munca, intoarcerea acasa, inca putina mancare, poate un film si revenitul in pat. Te-ai gandit ca poate viata biciclistilor e diferita. Nu te-ai inselat.

Acum ai reusit sa vezi intreaga tara pe bicicleta. In timp ce alti oameni sunt blocati in trafic cu masinile, tu te strecori incet printre masini si urci munti, cobori dealuri si te bucuri de viata. Le datorezi totul celor de la Biciclop care te-au ajutat cu putina inspiratie de vara. Tu ai cautat inspiratie, ei au raspuns cu biciclete de oras si MTB-uri. Ai ales o bicicleta Cross Phantom 2DB 26.

Nu conteaza cat de cald e afara sau cat de departe este locul in care vrei sa ajungi, Biciclop are mereu niste inspiratie de vara cu o bicicleta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s