AutoBoca si esti gata de drum.

Era atat de entuziasmat pentru ceea ce urma in urmatoarele zile. Era prima oara cand calatoarea in afara tarii si prima oara cand urma sa zboare cu avionul. Spera ca a facut alegerea buna cumparand un bilet spre Romania si tocmai isi ridica bagajele de pe pat. Erau destul de grele pentru ca nu isi dorea sa uite nimic, insa asta nu conta. A zburat ca vantul si ca gandul pana la aeroport. Si-a lasat bagajele pentru a fi puse la locul lor de un barbat si s-a urcat.

Isi aminteste si acum senzatia cand avionul a decolat. Se simtea atat de liber. Nu isi putea lua ochii de la fereastra langa care statea si de la nori. Sub avion erau numai nori care pareau sa nu se termine si undeva sub acei nori se afla Romania. Oare ce avea sa viziteze acolo? Si cum va ajunge la acele locuri?

Isi dorea tare mult sa reuseasca sa ajunga peste tot. Se documentase putin si aflase despre cateva locuri interesante. Isi dorea sa ajunga intai intr-o zona numita Moldova si sa se intalneasca imediat cu oamenii de acolo. Stia destul de multe despre oamenii din tara lui, insa moldovenii erau un adevarat mister. Ei il puteau invata cate ceva despre Romania si poate si putina romana.

Dupa Moldova urma Ardealul. Deja aflase despre cateva glume si se simtea in largul lui acolo. In tara lui se obisnuise sa inceapa multe propozitii cu echivalentul lui „Pai”, deci acum se va intregra incepand acele propozitii cu ardelenescul „No”. Asta daca nu se va indragosti de moldovenescul „Uai”.

Insa oricat ar planui, cum avea sa ajunga el pana acolo? Nu cunostea pe nimeni si nu avea timp si nici posibilitatea de a parcurge drumul pe jos. Si-a amintit insa ca se interesase si de asta inainte de plecare. Aflase despre o echipa de oameni draguti de la AutoBoca. Erau pregatiti sa il intampine in ceva ce ei spuneau ca era costumul traditional romanesc, sau ceva de genul. Parca ii spuneau ie. Va afla acolo oricum.

Vorbise cu acei oameni draguti despre inchirierea unei masini. Nu il costa prea mult si aveau modele variate, de la masini ieftine la masini premium. Pentru el nu conta prea mult pentru ca la fel de bine va vedea Romania din oricare.

Inca nu ajunsese acolo, insa isi inchipuia deja cum va ajunge pe aeroport, va cobori din avion si va ajunge direct in masina, in drum spre spiritul autentic romanesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s