Articole de petrecere si povestea fiecarei petreceri.

Regele si regina se pregateau sa isi intampine invitatii. Organizau o petrecere la care invitasera nenumarati printi si printese care raspunsesera cu entuziasm invitatiilor. Cei doi stateau pe tronurile lor atunci cand sala a inceput sa se umple.

Sfatuitorul lor de incredere a intampinat fiecare persoana care intra pe usa si, mai departe, ei ajungeau in fata regelui si a reginei. Dupa ce discutau putin despre timpul care a trecut de la ultima lor intalnire, noul venit se pierdea in multime pentru a face loc altuia si tot asa.

Muzica se auzea in fundal suficient pentru a intretine atmosfera, iar in fiecare parte a salii se formasera mici grupuri in care se discutau teme variate, de la ceea ce s-a intamplat pe drum pana la ultimele descoperiri care promiteau lucruri incredibile.

Toate discutiile au fost intrerupte de sfatuitorul regal care a intrat grabit si a inchis usa la fel de grabit. Se vedea pe fata sa ca ceva s-a intamplat.

-Dragonul s-a intors.

Toata sala a ramas muta si nimeni nu indraznea sa spuna ceva. Linistea a fost intrerupta de rege insusi:

-In cazul asta, la atac!

Inainte ca cineva sa poata reactiona cu mai mult de o respiratie, regele s-a ridicat de pe tron cu o sabie in mana si a pornit in fuga, iar in fata lor aparusera cate o sabie si un scut. Printi si printese au uitat de costume elegante si rochii si au inceput sa alerge pentru a infrange dragonul.

Toti se miscau cu viteza si au ajuns imediat la barlogul dragonului. Puteau vedea deja fumul si dragonul a aparut si el imediat. Ii simtise din momentul in care plecasera si acum era pregatit.

Un strigat de lupta a inceput batalia. Flacarile zburau peste tot, mereu ratandu-si tinta, iar sabiile se apropiau tot mai mult. Loviturile reusite il nimereau direct pe dragon, raspunsul sau se oprea mereu intr-un scut, iar in final acesta a fost infrant.

Regele si printii si printesele s-au intors la castel si au sarbatorit printr-o masa mare care este si acum cunoscuta printre ei si despre care au vorbit de cate ori au avut ocazia.

In realitate, lucrurile nu stateau tocmai asa. Regele si regina erau frate si sora, doi gemeni, care isi organizau ziua de nastere. Printii si printesele erau copii de la gradinita si de la locul de joaca, iar sfatuitorul regal era mama celor doi gemeni care ii intreba mereu daca mai e nevoie de ceva.

Dragonul pe care l-au infruntat cu atata curaj era o pinata, iar cina festiva a fost alcatuita din bomboanele care cazusera din pinata.

Nu putem sa ii invinovatim pe copii. Decoratiunile pentru petrecere de la Articole de petrecere chiar transforma orice petrecere intr-o poveste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s