Supereroinele au supersandale de la Superpantofi.ro.

In spatele unui barbat puternic se afla o femeie puternica. Oare cine sau ce se afla in spatele unui supererou sau in spatele unei supereroine? Ce ii face pe ei speciali?

Poate ca este ajutorul lor. Persoana care ii ajuta mereu, persoana care e mereu acolo langa ei pentru ai ajuta si care in filme si benzi desenate are mereu ceea ce le trebuie in momentele intense, persoana fara de care supereroul nu isi poate imagina viata. Insa nu toti supereroii au un ajutor.

Poate ca o identitate secreta. In timpul zilei duc o viata normala care ii ajuta sa scape de griji, noapte redevin supereroii care fac dreptate si ajuta omenirea. Chiar daca noaptea supereroul se lupta si scapa ca prin urechile acului, a doua zi oamenii vad un om care se plimba linistit prin parc. Insa nu toti supereroii au o identitate secreta.

Poate ca armele lor de ultima generatie sau puterile lor. Intalnim un echipament care se schimba cu fiecare aparite si care devine tot mai spectaculos cu fiecare evadare si fiecare moment in care actiunea incepe, intalnim puteri care acopera toate domeniile, de la abilitatea de a imita anumite elemente ale naturii la viteza si putere. Insa unii supereroi au arme, altii au puteri. Care dintre ele ii face speciali?

In spatele oricarui supererou si in spatele oricarei supereroine se afla, de fapt, o pereche de superpantofi. Nu conteaza zidurile prin care trec, scufundarile in apa sau momentele de actiune in care alearga, se feresc si sar peste tot. Nu conteaza daca vedem cum costumul pe care il consideram indestructibil s-a rupt, superpantofii lor par la fel ca in prima zi.

Fara sa ne dam seama, in jurul nostru se afla multe astfel de supereroine care vara asta au supersandale. Cum fiecare supererou are o sursa pentru armelele sale sau o agentie din care fac parte, supereroinele au sandale si balerini de la Superpantofi.ro.

Incaltaminte online

Toate acestea pentru ca in spatele oricarei supereroine se afla o pereche de sandale Navy orange cu platforma si sute de alte perechi de superpantofi de la Superpantofi.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s