SmartLightning iti pune camera intr-o lumina mai buna

Cu toti ne dorim sa fim intr-o lumina buna. Ne dorim sa fim pusi intr-o lumina buna inca de mici, de la gradinita, pentru ca am stiut sa spunem o poezie sau am cantat un cantecel sau doar am fost noi insine.

Trecem mai departe in scoala si ne dorim sa fim pusi intr-o lumina buna de doamna invatatoare cu un foarte bine si sa fim un exemplu, apoi de profesori pentru seriozitate. Trecem de liceu si facultate si lucrurile se schimba.

Acum nu mai e asa usor sa fim pusi intr-o lumina buna. Trebuie sa muncim mai mult si mai bine, sa incercam sa schimbam ceva pentru ca lucrurile sa fie mai eficiente, trebuie sa stim ce si cand sa spunem, cum sa ne comportam si acea lumina e destul de slaba.

Pana astazi. Pentru ca acea lumina nu a auzit de SmartLightning si de lustrele lor. Pana si luminii ii place mai mult in lustrele de la SmartLightning. Chiar daca inainte nu te-ai gandit cat de importanta e lumina pentru camera ta, parca a inceput sa iti placa mai mult la locul de munca de cand seful a decis ca ar arata bine o veioza pe biroul tau.

Ai inceput sa te pricepi la astfel de lucruri dupa ce ai ascultat povestile sefului tau despre candelabre, insa nu il poti invinovati. Produsele SmartLightning chiar atrag atentia imediat.

Poate ca cei de la SmartLightning nu te vor pune intr-o lumina mai buna, insa sigur iti vor pune camera intr-o lumina mai buna. Destul de buna incat sa o gasesti pe a ta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s