Secundar are acel accesoriu care da clasa.

Oare ce reuseste sa te faca atat de unic, ce lucru este intalnit doar la tine si ii face pe oameni sa te tina minte?

Daca ne gandim la personalitate, ramai in mod clar in mintea cuiva. Poate sa isi aminteasca faptul ca ai fost amabil cu el, sau ca ai fost rabdator, poate sa isi aminteasca un moment in care ai avut simtul umorului sau un moment in care ai fost serios. Insa aceste lucruri si le mai aminteste despre alte zeci de persoane. Totusi, pe tine te-a tinut minte. Oare ce a fost?

Poate a fost tricoul il purtai pentru ca i-a amintit de ceva. Poate culoarea, poate o parte din modelul tricoului, poate firma care l-a produs, insa faptul ca i-a adus aminte de altceva inseamna ca fost ceva ce au mai vazut inainte.

Oare a fost perechea de blugi? Adidasii? Masina pe care ai condus-o? Un cantec pe care l-ai pomenit? Pe toate stii sigur ca le-ai mai intalnit undeva, deci altceva a fost memorabil la tine.

Te gandesti exact ce a fost, insa nu reusesti sa iti dai seama. Te ia si o durere de cap, asa ca iti duci mana la frunte si observi ceasul de la mana. Da, ceasul. Ce e cu el? Poate ceasul e cel care te-a facut pe tine unic?

Te gandesti de unde l-ai luat. Daca iti aduci aminte bine, ai cautat ceasuri barbatesti si ai ajuns la Secundar. Nu te-ai gandit pana acum la ceas. Poate ca ceasul a fost cel care a iesit in evidenta. Poate prin design, poate prin potrivirea cu tine si cu restul hainelor tale, poate ca nu mai vazuse unul asemanator pana atunci, cine stie?

Poate ca multi nu isi dau seama, insa tu stii ca Secundar este accesoriul care da clasa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s