Magazinul de masinute

Pentru aproape fiecare lucru din viata noastra exista un magnet, chiar daca noi trece cu vederea acest lucru si de multe ori nu ne place acest lucru.

Noi suntem un mare magnet pentru un si mai are numar de lucruri. De exemplu, noi suntem cel mai mare magnet pentru cainele nostru. Orice s-ar intampla in jurul lui nu mai conteaza atunci cand ne intoarcem acasa si alearga parca atras de noi si incearca sa se lipeasca de noi, de unde refuza sa se mai miste. Tot pentru el sunt ca un magnet patul abia facut, mancarea pe care am lasat-o din mana pentru doua secunde si pe care e posibil in orice clipa sa o facem disponibila pentru un anumit patrupet, adidasii si orice altceva care poate sa fie putin rontait si care pare oarecum gustos.

In viata avem o multie de haine, insa nu exista niciuna care sa nu fie un magnet pentru murdarie. Pete de suc, cafea, chiar vopsea, ancare si orice trece prin apropira noastra este ca o sageata care isi cauta tinta pe tricoul nostru. Ciorapii abia spalati care erau atat de albi au fostg cel mai bun magnet pntru mizeria de pe jos care ne scapa dupa curatenie. Nu exista vreun magnet care sa concureze cu ciorapii care au nevoie de doar o secunda pentru a ne spune ca albul e doar o minciuna si ca un ciorap adevarat e cel cu personalitate. Poate doar degetul mic pentru mobila, insa nu e o poveste prea placuta.

Exista foarte multi magneti pentru copii. In general ceea ce se misca e deja interesant, insa se remarca un anumit magnet- masinutele. Mai ales cele electrice de la Magazinul de masinute.

Magazinul de Masinute

Desi nu ne place sa o recunoastem, si noua ne plac masinutele. Pentru ele nu ai nevoie de inspectii, nu trebuie sa le bagi benzina, nu stai cu ele in trafic, nu scoti din buzunar bani pentru reparatii si sunt mereu mult mai vesele decat fratii lor mai mari. Mai ales insotite de un mic sofer.

De multe ori e greu sa faci un copil sa renunte la un anumit lucru, insa cu siguranta il vei atrage la tine cu cel mai bun magnet- o masinuta de la Magazinul de masinute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s