Interiorul are jucarii de la Noriel.

Pentru multi adulti, afara e un loc destul de cunoscut. Stii deja ca afara inseamna o multime de blocuri pe langa care treci spre locul de munca, o alta multime de masini, dintre care una este a ta, pe care le vezi si le auzi in fiecare clipa si nenumarati oameni. Mai mult decat crezi la inceput, insa mai putini decat ti se par tie.

Pentru un copil, insa, afara e un taram magic. Afara e un taram pe care totul e posibil, un loc necunoscut care ar putea contine orice. Afara ar putea avea un cub si un catelus de plus, insa afara ar putea avea la fel de bine si un monstru mare.

Atunci cand un copil iese afara, este ca un cavaler care se afla pe un taram ostil. Este inarmat cu o lopatica si doua masinute si nu ii e frica sa le foloseasca pentru a avansa spre locul de joaca pentru a descoperi ce se afla afara. Este oprit repede de gardul gradinii si afara ramane in continuare un mister dincolo de gard.

Insa de afara vine mereu ceva: jucarii. Multe jucarii. Afara are de toate. Insa ceva se repeta. De fiecare data cand primeste una dintre cele mai frumoase jucarii, aude un nume: Noriel.

Vin mereu o gramada de jucarii de exterior care inseamna o calatorie catre afara. Inca nu a aparut jucaria care sa ii deschida poarta, insa lucreaza la asta. Desi el pare ca se joaca cu ultima jucarie, se pregateste de un asalt cu mitraliera Turbo Fire. Profita de un moment de neatentie si incepe focul. Trage fara oprire, insa nu vede nimic. Aude din spate un ras. Este mama care vine sa il imbratiseze pe micul soldatel.

Operatiunea nu a reusit, insa poate ca nu e asa de importanta afara. In interior e mai frumos. Interiorul are jucarii de la Noriel.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s