Exlusive doors-importanta usilor in amenajarea interioara

Se spune ca intr-o zi, un om a fost ales din atatea miliarde de catre o zeitate al carei nume sau mitologie s-a pierdut. El a fost luat si pus intr-un labirint din care i s-a spus ca trebuie sa iasa cat mai repede.

Isi amintea de mitologia greceasca si de minotaur si deja simtea un fior. El nu avea nicio persoana care sa ii arate drumul si nici macar nu stia cu ce se lupta.

A pornit cat de repede a putut si deja devenise o obisnuinta sa o ia la stanga si la dreapta, sperand ca de fiecare data sa gadeasca iesirea. Cu fiecare pas facut auzea mai aproape pasii creaturii care trebuia sa il urmareasca.

Stanga, stanga, dreapta si acelasi perete care ii arata ca nu va reusi. Continua sa o ia la dreapta, apoi la stanga si la dreapta, insa vedea acelasi zid. Cu adevarat acelasi zid. Deja il tinea minte cu fiecare detaliu. Continua sa isi schimbe directia, insa ajungea mereu acolo. Parea ca se invarte cumva in cerc, insa nu stia daca in cercul acela exista si iesirea pe care o cauta.

Trecusera poate ore sau doar cateva minute de cand incepuse fuga lui si simtea ca ceva se apropia tot mai mult de el. Era chiar dupa colt si ii astepta ultima incercare. A ajuns la acelasi zid si s-a gandit sa il infrunte. Ii vedea o parte din umbra si se pregatea pentru ce va urma, insa in urmatoarea secunda a inceput sa se retraga catre perete. In loc sa dea de zidul pe care il urase, a dat de ceva diferit. Initial nu putea distinge ce este, insa si-a dat seama repede. Era o clanta. S-a intors si a vazut o usa. Fara sa mai stea pe ganduri, a deschis usa si a vazut o lumina.

S-a trezit in patul lui si s-a ridicat repede. Nu isi explica de ce visase asa ceva, poate ca trebuia sa iasa putin la aer. S-a intors la 180 de grade si a realizat motivul visului sau. O usa de interior HGM vopsita alb RAL 9016, model BASIC ART Glatt. Era usa pe care si-o cumparase de la Exlusive doors.

La fel de repede a realizat si de ce visase asa ceva. Si-a dat seama ca asa fusese viata lui inainte de Exlusive doors si abia atunci a realizat importanta usilor in amenajarea interioara.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s