Bebelas si confortul copilului tau in masina.

Masina ta primeste imbunatatiri pentru a ajunge cat mai confortabila pentru tine.

Pentru a avea confortul fizic, trebuie sa il ai pe cel psihic. Si asta nu e usor. Daca pe drum se intampla asta? Daca cealalta? Daca amandoua sau daca se intampla o chestie de care ai uitat? Trebuie sa ai grija ca masina sa fie in stare buna, fara probleme, sa aiba toate actele si acum incepe aventura ta.

Daca suspensiile sunt suficiente pentru orice drum si esti destul de sigur de faptul ca te poti siti confortabil, incepi adevaratele pregatiri. Incerci sa faci rost de o perna speciala. Ea nu trebui sa fie nici prea moale, nici prea tare, nici prea mare, nici prea mica si lista poate continua. Simti ca ai nevoie de o suta de lucruri ca sa te gandesti sa te simti confortabil si de inca doua sute pentru a a te simti.

Oare copilul tau are nevoie de atat de multe? O vacuta de plus? Poate vedea una pe pasunile pe langa care treci. In plus, vacuta de plus nu mananca si nu scoate sunete atat de fruoase. O masina de jucarie? Sunt destule pe drum pe langa care masina ta trece , cu mai multe forme, culori si situatii decat crede el ca e exista. Tu iti concentrezi tot confortul pe scaunul tau. Si el vrea sa aiba un scaun pe care sa se concentreze. Pe asta se concentreaza Bebelas cu scaunele lor auto pentru copii.

De exemplu, in timp ce tu iti cauti o pozitie confortabila, el deja a gasit-o in scaunul lui auto Chipolino Euphoria 2012 sau, in timp ce tu te misti la fiecare curba, el sta confortabil in scanul lui auto Baby Max Rodeo.

Poate ca pentru confortul tau in masina e nevoie de multe incercari si multe cuvinte, pentru confortul copilului tau e nevoie de un singur cuvant: Bebelas.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s