Atas Lightning iti ajuta afacerea sa ajunga pe val

Afacerea vecinului tau a ajuns pe val. A stiut cand sa profite de niste bani pe care ii avea si si-a ridicat o pensiune. Acum pensiunea este mai mereu plina si s-a raspandit vorba despre el. A stiut cand sa profite si are o afacere pe val asa cum isi doreste oricine.

Celalalt vecin a observat ca exista persoane care doresc produse „bio” si s-a gandit sa acopere el cererea. Fiecare pom din curtea lui are acum, pe langa frunze si fructe,o multime de bancnote. Metaforic vorbind. Cine spune ca banii nu cresc in copaci nu a auzitde afacerea lui. Putem spune ca rosiile lui nu mai au seminte, ci direct monede. Acum si afacerea lui e pe val si se chinuie sa acopere cererea.

Lista poate continua cu aproape toti cei din jurul tau. Mai putin tu. Iti doresti sa ai si tu o afacere pe val, insa nu ai reusit. Te gandeai sa deschizi o academie de surfing si sa glumesti ca afacerea ta e la propriu pe val, insa nu ar fi mers.

Toti au o ideie buna cu care sa fie pe val, insa exista cineva care te poate ajuta sa faci asta. Are tot ce trebuie pentru o afacere pe val, te asteapta doar pe tine. Se numeste Alas Lightning si cu el afacerea ta va ajunge pe val.

Are cateva idei bunicele pentru visul tau:

-realizarea de studii si proiecte pentru sisteme de iluminat de interior (hotelier, comercial, retail, horeca, resedinte particulare, industrial etc) si de exterior ( stradal, parcuri, gradini, arhitectural de fatade, monumente, muzee, palate etc.);

-consultanta si asistenta pentru arhitecti, designeri de interior sau proiectanti in realizarea sistemelor de iluminat sau a unor corpuri de iluminat speciale in cadrul proiectelor pe care acestia le realizeaza;

-realizarea simularilor 3D, cu integrarea in spatiu a solutiilor de iluminare recomandate;

-proiectarea sistemelor de management a consumului, a timpului de functionare si a nivelului de iluminare pe diferite transe orare, in acord cu ultimele inovatii in domeniul economiei de energie pentru iluminatul public;

-asistenta si analiza spatiului ce urmeaza a fi iluminat prin deplasarea, la cerere unei echipe a Atas Lighting pe teren;

-recomandari in alegerea corpurilor de iluminat, in concordanta cu spatiul ambiental;

-asistenta, montajul corpurilor de iluminat speciale;

Atunci ti-ai amintit ca se mic iti doreai sa ajungi arhitect si sa construiesti cel mai frumos hotel din lume. Poate ca nu ai ajuns arhitect, insa i-ai contactat pe cei de la Atas Lightning si ti-ai dat seama ca inca poti face asta.

Atas

Poate ca pana acum nu visai la asa ceva, insa Atas Lightning a aparut cu ceea ce iti trebuia pentru ca afacerea ta sa ajunga pe val.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s