AtuTech

Cercetatorii au incercat sa descopere mai multe detalii despre fiecare specie si despre mediul in care aceasta creste. 
In cazul pradatorilor, cum ar fi leul, dupa ce acesta se naste, el este hranit de catre mama pentru cateva luni si incepe sa invete cum sa vaneze el insusi, ajungand peste ani sa transmita mai departe acest lucru. Desi este regele junglei, leul nu este in siguranta pentru prea mult timp si este nevoit sa lupte impreuna cu ceilalti impotriva altor animale, impotriva naturii si impotriva vietii.
In cazul unor animale aflate mereu in pericol, cum ar fi caprioara, puiul vine pe lume si este protejat cateva luni pentru ca apoi sa fie nevoit sa infrunte de unul singur pericolele pozitiei sale in natura. Pentru cateva luni, exista acolo cineva care sa il protejeze si sa il invete cum sa supravietuiasca.
Aceeasi poveste apare si la om. Am urcat putin pe scara evolutiei. Omul se naste alaturi de doua alte fiinte care au la dispozitie 18 ani sa il pregateasca pentru viata. El nu va fi nevoit sa vaneze cu alti oameni, nu va fi nevoit sa se fereasca de alti vanatori. El nu va invata sa vaneze, sa se ascunda, sa zboare. El va invata cum sa isi ocupe locul in societate, va invata sa scrie, citeasca, va invata sa invete si dupa 18 ani sa se poata apara singur.
Peste tot in jurul nostru vedem protectia parintilor pentru copiii lor, insa aceasta are o limita in timp. In spatele vanatorii, evitarii pericolelor si invatatul mersului pe bicicleta se afla sfarsitul aceatei sigurante.
Insa mai exista o specie despre care nu s-a discutat. Aceasta specie se numeste „afacere”, insa mai exista si exemplare numite „case”. Pentru acestea cine e acolo sa le apere? Desi vrei sa crezi ca esti atat mama, cat si tata pentru afacerea si casa ta, uneori nu esti acolo si nu poti invata casa sa se apere. In spatele temerilor tale se mai afla un parinte al afacerii tale care are grija de ea. Se numeste „AtuTech” si te invata cum sa iti protejezi casa si afacerea cu ajutorul unor sisteme de supraveghere.

Daca la animale protectia dureaza doar cateva luni, iar la om 18 ani, pentru protectia oferita de AtuTech nu exista o limita in timp. Daca la animale si la om timpul de protectie lasa in urma vanatoare, fuga sau sansa de a gasi o slujba si de a intemeia o familie, AtuTech lasa in urma sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari porti culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc sa isi protejeze afacerea si caminul.

Pentru orice pericol al afacerii si casei tale exista un singur raspuns: AtuTech.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s