Am incredere in tine si in MagicName de la PhotoFancy.

Pentru majoritatea meseriilor exista un examen care trebuie dat la facultate- pentru medici, pentru ingineri, pentru arhitecti si pentru tot ceea ce devin cei din jurul nostru. Insa exista si un examen pentru fotografi.

Pentru acest examen se pregatesc anual sute de fotografi. Doar cei mai buni reusesc. Si toti vor sa fie cei mai buni.

Primul fotograf era destul de timid. A fost primit in sala de examen, insa s-a trezit pe o campie. Soarele apunea in departare si parea ca se oprise pe loc. Pe o masa se afla un DSLR si cinci obiective, iar langa masa se afla un birou la care statea examinatorul sau.

A inteles ca el trebuia sa ia aparatul si sa aleaga obiectivul, apoi sa faca cea mai buna poza cu putinta. S-a miscat destul de repede, a focalizat spre apus si a apasat butonul. A mai incercat de cateva ori si a ales-o pe cea mai reusita si a prezentat-o.

Barbatul s-a uitat atent, a notat ceva pe o foaie si a luat o pauza. A stat in liniste pentru cateva minute, apoi a vorbit:

-Hm, interesanta poza, ai potential. Ai trecut.

Ultimul cuvant a plecat la fel de repede din gura examinatorului ca viitorul fotograf care parasea sala. Era primul care scapase.

Al doilea a fost putin mai increzator. Atunci cand el a intrat, se afla pe un camp plin de zapada. In jurul lui ningea, insa masa si biroul examinatorului erau neatinse. A luat obiectivul si aparatul si a focalizat. O singura apasare si capta fiecare fulg de zapada si fiecare speranta a sa. A prezentat rezultatul examinatorului care a respectat ritualul de la primul student si a spus:

-Hm, interesant. Vei fi un fotograf foarte bun. Ai trecut.

Asa s-au scurs urmatoarele 3 ore si. unul cate unul, studentii intrau si ieseau, ramanand tot mai putini. Pana ce a ramas unul singur. A intrat pe usa si a fost izbit de mirosul marii. Pentru el ramasese un apus la malul marii.

A luat aparatul ca toti ceilalti, a pus obiectivul, a focalizat si a apasat. Totul s-a desfasurat rapid si nu a dorit o a doua sau a treia incercare, fiind increzator in prima lui poza. A pus aparatul pe birou si asteptat.

Examinatorul incepuse sa noteze cand a vazut un detaliu. Pentru prima oara, dupa sute de studenti, s-a ridicat in picioare si s-a uitat la subiectul de examen al ultimului fotograf. Se uita in permanenta cand la aparat, cand la apusul de soare. Intr-un final, dupa multe priviri si in mod clar multa gandire,a vorbit:

-Ai trecut. Vreau doar sa te intreb: cum ai facut asta? Cum ai reusit sa pui numele meu pe fotografie?

-Asta e magia mea de fotograf. Fiecare magician are un numar de magie care il defineste. Al meu se numeste MagicName. Am invatat acest lucru de la marele fotograf PhotoFancy si nu este atat de complicat. MagicName nu inseamna altceva decat numele oricui pe orice imagine. De la dragoste pana la Craciun, orice nume poate aparea pentru o ocazie speciala. E nevoie doar de un nume si o imagine si asa se naste un mesaj emotionant si un moment de neuitat.

-Mai am doar o intrebare: poti sa iti imprimi numele cu MagicName pe ceea ce tocmai ai fotografiat? Ma gandeam ca meriti un cadou pentru ca urmeaza sa ajungi unul dintre cei mai buni fotografi. Am incredere in tine si in MagicName de la PhotoFancy.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s