Aparatul de aer conditionat de langa dumneavoastra, un Climatico.

Simtea multa racoare. In urma cu cateva secunde isi dorea doar sa scape de caldura si visa doar ierni friguroase, congelatoare si intreaga calota polara, toate chiar langa el. Acum nu mai era o problema. Simtea pentru prima oara acel sentiment si isi dorea ca secundele acelea sa nu se mai termine.

S-a trezit in varful unui munte. Poate era Everest, poate un munte care inca nu primise un nume. Era inconjurat de zapada. Foarte multa zapada. Poate urma sa faca si un om de zapada, poate urma sa faca ingerasi in zapada. Probabil ca vantul care batea era intalnit doar in cele mai teribile ierni, insa pentru el nu era nimic teribil. Era adierea perfecta, la jumatatea distantei dintre cald si rece, si uitase deja de vremurile cand isi dorea sa scape de caldura. Acea adiere era tot ce isi dorea.

In secunda urmatoare se afla pe o pajiste de munte, aflat chiar deasupra norilor. Soarele era imens acum, insa era prezenta aceeasi adiere perfecta care facea ca totul sa fie racoros. Se uita atent la nori si s-a gandit sa ii atinga. Fara sa isi dea seama, se aseza pe un nor si incepea sa urce. Avea langa el si o harpa la care brusc stia sa cante.

El urca tot mai sus, tot mai sus si vedea si alti nori pe care stateau niste ingerasi cantand la harpa, ca si el. A urcat tot mai aproape de soare, insa era la fel de racoare si de bine. La un moment dat, s-a trezit singur. Doar el si norul lui mai erau acolo sus.

A fost umbrit de un corp foarte mare si a vazut un barbat care il privea. Nu s-a putut abtine si a intrebat:

-Am ajuns in Rai?

-Domnule, treziti-va. Nu ati ajuns in Rai. 

Dupa ce a auzit ultimul cuvant, s-a trezit intr-un magazin. Si-a dat seama ca acolo intrase in urma cu putin timp dupa ce simtise ca devenise prea cald afara.

-Ce s-a intamplat?

Climatico.ro

-Ati spus ca vreti sa va cumparati un aparat de aer conditionat si ati pomenit ceva de montaj aer conditionat de lux . Atunci v-am adus la aparatul de langa dumneavoastra, un Climatico foarte bun. Dupa asta, ati inceput sa spuneti ca va aflati pe un munte plin de zapada, ca e foarte racoare si apoi ca nu mai vreti sa se termine. Nu ca ati fi primul care spune asta.

Asa reactioneaza toti cand simt aerul rece si deja l-am trecut ca cel mai bun motiv pentru motiv pentru a cumpara un aparat de aer conditionat de la Climatico.ro. Ce ziceti, il cumparati?

El deja nu mai era atent. Se pusese iar in fata aparatului si se intorsese pe norisorul lui. A ramas acolo pana ce i-au impachetat propriul aparat Climatico si se spune ca in continuare se afla pe varful muntelui, in apartamentul lui racit de Climatico.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s