Distanta dintre tine si Pointshop: un click.

Oare care e distanta intre tine si orice lucru din lumea asta? Daca te gandesti la distanta dintre tine si capatul Universului, e o distanta cam mare pentru tine. De prea multe ori mai mare decat esti tu. Daca te gandesti la distanta dintre tine si cea mai apropiata galaxie, tot esti mic. Daca te gandesti la distanta dintre tine si centrul galaxiei noastre, deja ai inceput sa cresti. Daca te gandesti la distanta dintre tine si Soare si apoi Luna, ai ajuns deja ceva mai mare.

Oare care e distanta dintre tine si visele tale? Oare ele sunt departe sau aproape? Vei ajunge la ele acum sau peste zece ani? Vei ajunge peste 20 de ani sau niciodata?

Poti masura dinstanta dintre tine si multe lucruri. Poti masura distanta dintre tine si cei dragi la care adaugi o mica marja de eroare datorita faptului ca vrei sa fii alaturi de ei, poti masura distanta dintre tine si locul tau de munca la care adaugi o mica sau mare marja de eroare datorita faptului ca la plecarea de acasa totul pare prea aproape, iar la plecarea de acolo totul pare prea departe de timpul tau liber.

Desi stii si aflii multe distante, una ramane neschimbata: distanta dintre tine si PointShop. Ai birotica si papetarie la un click distanta.

Poti masura distanta dintre tine si locul de munca: e nevoie doar de o hartie si cateva cuvinte si locul de munca dispare pentru cateva ore.

Poti masura distanta dintre tine si cei dragi: e nevoie doar de o hartie si cateva cuvinte si deja esti in drum spre ei.

Poti masura distanta dintre tine si orice: e nevoie doar de un click si de cateva minute si totul e mai usor.

Daca poti face atatea cu o singura hartie, oare cate lucruri poti face cu un top de Hartie copiator A4 80 g/mp Xerox Business? Oare cate distante poti masura cu toate produsele de papetarie de la PointShop? Oare copiii masoara si scriu distante cu ajutorul rechizitelor scolare?

Pentru toate aceste intrebari raspunsurile se afla la un click distanta: e nevoie doar de un click si ai ajuns la PointShop.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s