ITstore are mereu un gadget care sa iti ajute afacerea.

O afacere inseamna mai mult decat un cuvant. Pentru multi, o afacere inseamna libertate. Nu mai exista sef, nu mai exista colegul de la celalalt departament care sa faca ceva care strica tot proiectul, nu mai exista program cu somn putin si stres mult. Afacerea e doar a ta si tu stii ce ii trebuie afacerii tale.

Pentru alte persoane, o afacere inseamna mai multe responsabilitati, deoarece tu esti acum si seful si colegul si inca doua departamente, mai multa munca pentru ca nu mai exista acel coleg care sa faca macar o parte din munca, nu mai exista program pentru ca afacerea poate insemna tot timpul tau. Afacerea inseamna multe hartii si multe gadget-uri. Ai nevoie de calculatoare pentru a te ocupa de site, pentru a verifica ofertele de pe piata, pentru a vedea feedback-ul si multe altele, ai nevoie de imprimante pentru tot ce inseamna hartii despre produs si zeci de alte gadget-uri pentru ca totul sa mearga bine.

Pentru ITGstore, o afacere inseamna un motiv de a te ajuta cu gadget-uri. Chiar daca spui ca te descurci, IRGstore vine cu un gadget care sa iti ajute afacerea. Ei se gandesc ca tu vrei ca produsul tau sa fie cat mai complet. Tu te ocupi de gandirea lui, de design, de ce rol va avea el, de publicul la care va ajunge, iar de informatii se ocupa imprimantele de etichetat mobile.

Sau poate ca ai nevoie sa tii legatura cu distribuitorii tai si vrei sa ai la indemana cateva terminale mobile portabile sau poate ca e nevoie de o imprimanta de documente pentru hartiile pe care nu le poti evita si de care iti doresti sa scapi repede. Indiferent ce cauti, ITstore are mereu un gadget care sa iti ajute afacerea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s