Cu cardurile magice face cinste Magicard.

Cardurile magice de la Magicard

Inca de mici avem nevoie de putina magie in viata noastra. Prima magie sunt jucariile care se inmultesc in fiecare luna. Dupa cateva luni in care dormim, mancam si repetam, ne dam seama ca pe langa noi se plimba cineva: in prima luna e o masinuta, in a doua luna masinuta e condusa de un urs de plus, in a treia apare si un catelus de plus si tot asa. Pentru noi, apar ca prin magie.

Crestem si jucariile nu mai sunt o magie. Ele aduc alta magie: Craciunul. Asteptam ca cineva sa ne puna cadouri sub brad pentru a ne arata ca suntem considerati cuminti. Si noi credeam ca ele apar ca prin magie.

Aceasta magie a evoluat de la jucarii la un Mos Craciun pe care niciodata nu il vedeam, s-a transformat si in spectacole in care un barbat sau o femeie scotea iepuri si porumbei. Iar acum magie ia o noua forma in cardurile magice de la Magicard.

Cu ajutorul imprimantelor de carduri de la Magicard, cardurile apar ca prin magie. Pentru a-si face numarul, o imprimanta Magicard foloseste profilul de culoare ICC. Un profil ICC este un set de date digitale care, atunci cand este instalat, va pastra informatia despre gama de culori pe care imprimanta o poate utiliza, in conformitate cu standardele promulgate de International Color Consortium (ICC). De exemplu, un monitor poate expune o gama mai larga de culori decat poate o imprimanta sa listeze. Profilul ICC va reflecta acest lucru.

De asemenea, prin magie un card poate fi imprimat, sters sau reimprimat de pana la 500 de ori, fara vreun cost de imprimare. La toate acestea se adauga faptul ca imprimanta face magie si vorbste pe limba ta. Imprimanta Magicard are un Driver-ul plug & play, certificat Microsoft și complet localizat în limba romana.

Data viitoare cand vrei sa vezi un numar de magie, comanda o imprimanta de la printCARD. Cu cardurile magice face cinste Magicard.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s